Zaterdag 29 juni

Op zaterdag 29 juni worden er ‘’Century Football Games’’ georganiseerd, jubileumwedstrijd voor Bieslo 1 en is er een geweldig feest “Fiës in de tent”.

‘’Century Football Games’’
Wil jij lekker bezig zijn in de buitenlucht, actief bezig zijn en heel veel plezier hebben? Dan mag jij niet ontbreken op zaterdag 29 juni!

Ter gelegenheid van het 100-jarig jubileum van V.V. Bieslo worden op deze zaterdag overdag de Century Football Games gehouden. Op deze middag zullen de teams onderling strijden om wie het beste is in de tienkamp. Alle spellen hebben een raakvlak met de voetbalsport en bij diverse spellen wordt gebruik gemaakt van attractieve luchtkussens (je hoeft geen voetbalkwaliteiten te hebben!). Iedereen vanaf de middelbare school kan deelnemen, ook als de voetbalcapaciteiten wat beperkter zijn. De bedoeling is om er gezamenlijk een sportieve en leuke dag van te maken!

Teams bestaan uit minimaal 5 spelers en de kosten zijn €15,- per team.
Opgeven kan door onderstaande link te kopiëren naar uw browser: https://forms.gle/w2Rxuo1oABNgLyGg6

Bieslo 1 – all stars team

Na deze middag zullen onze Bieslo heren het opnemen tegen een All Star Team dat bestaat uit mooie spelers uit de Nederlandse voetbalgeschiedenis. Wie dit zijn laten wij nog eventjes in het midden. Zorg dat je de website in de gaten houdt.
Voor deze wedstrijd zal een dag kassa zijn en geen voorverkoop. Kaarten €4,- per stuk.

“Fieës in de tent”
Natuurlijk moet deze dag worden afgesloten met ‘’Fieës in de tent’’.
Feest vieren doe je met iedereen, zolang het maar binnen de lijnen is. Daarom is er op deze avond een feest op ’t veld. Een goed gevulde avond met Boomerang, Helene Fischer Tribute by Natasja Poels die Schlagerkoningin, Jeroen Visser als Hazes Tribute Show, Jaksnhyde en MC KAGE.

De kaarten kosten €12,50 in de voorverkoop en €17,50 aan de dag kassa. Zorg dus dat je ze snel in de voorverkoop besteld. Het is ook mogelijk om een combiticket te bestellen voor de vrijdag- en zaterdagavond.
Ticket kun je bestellen door hier te klikken of de volgende link te kopiëren in je browser:
https://tickets.bieslo.nl/