Bieslo kledinglijn en merchandise

Voetbalkousen
De leden zijn verplicht tijdens de wedstrijden voetbalkousen met de opdruk ‘V.V. Bieslo’ te dragen. De leiders van de senioren, de vrouwen, de jeugd en de veteranen moeten erop toezien, dat de bedoelde kousen daadwerkelijk worden gedragen.
Nieuwe kousen en de witte wedstrijdbroeken zijn verkrijgbaar bij:
Elvira Laumen
elviralaumen@ziggo.nl
06 21 20 56 80

Wedstrijdkleding
Alle spelende leden dienen tijdens de wedstrijden het officiële tenue van de club te dragen. Dit zal bestaan uit de volgende onderdelen:
– Bieslo shirt, dit shirt zal voor de wedstrijden door de trainers worden overhandigd en na de wedstrijd weer worden ingenomen. De shirts worden door de club verder gewassen.
– Witte korte broek met Bieslo logo, een nieuw lid ontvangt een eerste exemplaar bij aanmelding
– Bieslo voetbalsokken

Kleding en merchandising
Via Bieslo kunnen ook tenues voor de training en de vrije tijd worden aangeschaft.
Dit zijn tenues in de huisstijl van Bieslo. Deze worden besteld bij onze leverancier en sponsor The Merchandise Company.
Naast de kleding zijn er in de kleuren en de huisstijl van Bieslo ook nog diverse andere artikelen te koop, waaronder een pet, een paraplu en een sjaal. Elk artikel kost 10 euro per stuk.
Ook deze zijn verkrijgbaar bij Elvira Laumen (zie hier boven voor de contactgegevens).

Trainers en leiders krijgen de beschikking over een aparte set van een polo, presentatiejack en jas. Deze set is gesponsord door The Merchandise Company. Bij het ontvangen van deze set dient ook borg te worden betaald in verband met de waarde, elke leider ontvangt een eigen geregistreerde set met nummer. Na het afmelden als leider dient het tenue ook weer te worden ingeleverd.
Deze tenues worden beheerd door Harold van de Heurik (harold.heurik@gmail.com)