Bieslo kledinglijn en merchandise

Voetbalkousen
De leden zijn verplicht tijdens de wedstrijden voetbalkousen met de opdruk ‘v.v. Bieslo’ te dragen. De leiders van de senioren, de jeugd en de veteranen/veterinnen moeten erop toezien, dat de bedoelde kousen daadwerkelijk worden gedragen. Nieuwe kousen en de witte wedstrijdbroeken zijn te koop in de kantine op zaterdagen en zondagen gedurende de thuiswedstrijden.

Wedstrijdkleding
Alle spelende leden dienen tijdens de wedstrijden het officiële tenue van de club te dragen. Dit zal bestaan uit de volgende onderdelen:
– Bieslo shirt, dit shirt zal voor de wedstrijden door de trainers worden overhandigd en na de wedstrijd weer worden ingenomen
– Witte korte broek met Bieslo logo
– Bieslo voetbalsokken

Kleding en merchandising
Via Bieslo kunnen ook tenues voor de training en de vrije tijd worden aangeschaft.
Dit zijn tenues in de huisstijl van Bieslo. Deze worden besteld bij onze leverancier en sponsor The Merchandise Company.
Naast de kleding zijn er in de kleuren en de huisstijl van Bieslo ook nog diverse andere artikelen te koop voor 10 euro per stuk. Ook deze zijn verkrijgbaar in de kantine.

Trainers en leiders krijgen de beschikking over een aparte set (polo, presentatiejack en jas). Deze set is gesponsord door The Merchandise Company. Bij het ontvangen van deze set dient borg te worden betaald. Iedere trainer/leider komt hiervoor in aanmerking. Stopt men als trainer/leider, dient deze set ingeleverd te worden. Deze sets zijn verkrijgbaar via Harold van de Heurik (harold.heurik@gmail.com)