Vrijdag 28 juni

Vrijdag 28 juni gaan we weer fanatiek verder met de jeugdactiviteit ‘’BiHoJaKiMi’’, een voetbalwedstrijd voor Bieslo VR1 en een spetterend feest “Boeëte de liene”.


BiHoJaKiMi

BiHoJaKiMi! De kindermiddag voor alle basisschoolkinderen uit Beesel, of lid zijn van Bieslo of kinderen uit de omgeving die zin hebben in een leuke, sportieve spellenmiddag. Motto van deze middag is ‘’niets moet en veel mag’’ en dat de kinderen een sportieve maar vooral leuke middag beleven.
Hoe ziet het programma er deze dag uit?
– Vanuit school (12:30 uur) gaan we (begeleiding + leerkrachten + kinderen die zich hebben opgegeven) met z’n allen naar ‘sportpark de Solberg’. Hier zullen we samen lunchen (voor de lunch wordt gezorgd)
– Het wordt een sportieve, creatieve middag met o.a. bubblevoetbal, een ruige stormbaan, suikerspin/popcorn en nog veel meer.
Had jij je al aangemeld? Super, want dan ben jij verzekerd van een toffe middag! Nog niet? Niet getreurd. Download hier het aanmeldformulier.


Bieslo VR1 – Borussia Mönchengladbach
’s Avonds spelen onze Bieslo vrouwen een bijzondere wedstrijd tegen Borussia Mönchengladbach vrouwen 1. Een mooie internationale wedstrijd op het hoofdveld van Bieslo.
Voor deze wedstrijd zal een dag kassa zijn en geen voorverkoop. Kaarten €4,- per stuk.

Boeëte de liene
Deze dag sluiten wij af met het feest ‘’Boeëte de liene’’. Een groot feest voor iedereen die zich jeugdig voelt. Deze avond zullen mooie artiesten ervoor zorgen dat iedereen geweldige avond zal hebben!

QMusic – Het Foute Uur
The Allstarz
DJ Daani
Venny & Krulle

De kaarten kosten €10-, in de voorverkoop en €15,- aan de dag kassa. Zorg dus dat je ze snel in de voorverkoop besteld. Het is ook mogelijk om een combiticket te bestellen voor de vrijdag- en zaterdagavond.
Ticket kun je bestellen door hier te klikken of de volgende link te kopiëren in je browser:

buy tickets