Winst voor Bieslo Vr1 tegen SSS’18 Vr2

13-11-2023 08:08

Bieslo Vr1 – SSS’18 Vr2 (6-0)

Met het vasteloavesvirus nog in de benen maakten we ons zondagochtend op voor een competitiewedstrijd tegen SSS’18 Vr2 uit Overloon. Na de off-day van vorige week en gezien de positie van de tegenstander op de ranglijst, telde er maar een ding vandaag: winnen.

Gehuld in onze stralende groen-witte tenues, die na het modderbad van vorige week geen wasmachine of groene zeep meer kunnen zien, begonnen we wat rommelig aan de wedstrijd. Eerste aannames waren slordig en de bal werd te vaak net niet in de voeten gespeeld. Toch kregen we al snel een aantal een-op-een kansen, die allemaal gekeerd werden door de keepster van de tegenstander. In de 12e minuut was het dan eindelijk raak. Het zwakke uitverdedigen van SSS’18 werd genadeloos afgestraft door Kim, 1-0. Bieslo bleef in de daaropvolgende minuten het overwicht houden en probeerde tevergeefs met afstandsschoten opnieuw het net te vinden. Uiteindelijk was het wederom Kim die, na een pass van Juliette, de 2-0 scoorde. Met deze stand gingen we ook de rust in.

In de tweede helft duurde het lang voordat we de score konden uitbreiden. Het balbezit bleef in handen van Bieslo, maar de doelpogingen die daaruit volgden waren een makkelijke prooi voor de keepster. Pas in de 75e minuut werd het 3-0. Hoe deze aanval precies verliep is ons ontglipt, maar Kim was opnieuw de doelpuntenmaker. Niet veel later had Paula, teruggekeerd van een zee-egelblessure en een mooie reis door Afrika, de 4-0 kunnen scoren. Het zou een fantastische rentree zijn geweest, maar helaas belandde haar inzet op de paal. Kort daarna scoorde Kim wel de 4-0 door de bal van afstand hoog over de keepster te schieten. In de 83e minuut was het Lucie die met een bekeken schot in de linkerhoek de 5-0 maakte. Uiteindelijk zette Gini, op aangeven van Pauline, de eindscore op 6-0.

Na zes wedstrijden staat Bieslo Vr1 nu op een mooie vierde plek, met een totaal van 10 punten. Op zondag 26 november wacht ons de eerstvolgende uitwedstrijd, tegen FCV Venlo Vr1 om 12:00 uur.

1-0        12e minuut       Kim Kessels
2-0        27e minuut       Kim Kessels
3-0        75e minuut       Kim Kessels
4-0        80e minuut       Kim Kessels
5-0        83e minuut       Lucie Jetten
6-0        88e minuut       Jill Watrin