Winst voor Bieslo 1 in Leveroy

17-11-2023 10:22

Afgelopen donderdag stond voor Bieslo 1 de inhaalwedstrijd tegen Leveroy op het programma. Voor de Beeselnaren een wedstrijd die gewonnen moest worden. Men wil namelijk zo snel mogelijk de weg naar boven oppakken. Bieslo nam vanaf moment een het heft dan ook in handen. Leveroy werd terug gedrukt zonder echt hele grote kansen te creëren. De beste kansen waren voor Jasper en Joeri. Helaas misten zij het doel. In de 26e minuut viel toch de bevrijdende treffer. Een mooie aanval over rechts werd in 2 pogingen door Jasper afgemaakt. Leveroy plaatste in de 41e minuut de 1e echte counter waar bij een schot het doel maar net miste. Dit had een waarschuwing moeten zijn. Helaas lieten de “greun witte” in de 45e minuut nog een counter toe welke wel raak was. Zo ging men met 1-1 de rust in. Na rust een zelfde spelbeeld. Leveroy parkeerde de bus en Bieslo kwam hier maar moeilijk doorheen. In de 71e minuut was het wederom Jasper die Bieslo op een 1-2 voorsprong zette. De Gastheren moesten nu uit hun schulp komen. In een alles of niets poging werd de ene na de andere bal hoog naar voren gepompt. Bieslo kreeg hierdoor grote ruimtes in de tegenaanval. Pogingen van Neutje (3x), Joeri (2x) Robin, Jim en Jasper stranden echter in “schoonheid”……. In de 89e minuut hadden de vele gemiste kansen Bieslo ook nog kunnen opbreken toen een speler van Leveroy uit het niets oog in oog met doelman Nossie kwam te staan. Zoals wel vaker schrikken spelers van onze doelman zodat de bal hoog over het doel verdween. Komende zondag staat alweer de volgende wedstrijd op het programma. Dan speelt Bieslo de uitwedstrijd om 14.30 uur in Deurne tegen SJVV.