Wedstrijdverslag S.V. Heythuysen MO15-1 – Bieslo MO15-1

10-10-2023 18:30

Door: Angelo Drabbe

Onder leiding van een uitstekende scheidsrechter gingen onze meiden gelijk ten aanval want bij winst lonkte er een kampioenschap..
Na wat aftasten in het begin scoorde Jans de 0-1..na een mooie steekpass van Nina lag ook de 2 goal in het heytse netje , wederom Jans zorgde voor de 0-2.

In de rust nog de meiden op het hart gedrukt dat we scherp moesten beginnen aan de 2e helft en hoe scherp kwamen we uit de kleedkamer 💪💪 binnen 30sec de 0-3 via Nina en 2 minuten later de 4-0 van Nova er achteraan en heytse kon hun kampioen aspiraties in de koelkast zetten.
We liepen daarna vlot uit naar een 0-8 uitslag via doelpunten van Nova en 3 van Eva.. wat een team prestatie iedereen knokte voor het team niemand uitgezonderd achterin zit het potdicht 1 goal tegen in 4,5u voetbal.
Een middenveld dat de longen uit hun lijf lopen en spitsen die de tegenstander compleet gek maken.
En een keeper die als er een tegenstander er een keer doorheen glipt als een panter naar de bal duikt .. wat een team is dit, wij als leiding kunnen alleen maar trots zijn op jullie.