Wedstrijd Bieslo 1 – TSC ’04 1 in de 88e minuut gestaakt

13-11-2023 08:07

De wedstrijd Bieslo 1 – TSC ’04 1 is afgelopen zondag bij een 1-1 stand in de 88e minuut gestaakt. Na een duidelijke overtreding (vasthouden binnen de 16 meter) werd een pingel toegekend aan Bieslo. Na dit fluitsignaal kon een speler van TSC zich niet meer beheersen en ging de scheidsrechter te lijf. Nadat de betreffende speler hiervoor een terechte rode kaart had ontvangen kon hij zijn woede niet meer beheersen en vloog wederom de scheidsrechter aan. De wedstrijd werd gestaakt met als doel na een afkoelingsperiode de wedstrijd uit te spelen. De scheidsrechter en Bieslo wilde de wedstrijd gewoon hervatten. Echter waren er al spelers van TSC vertrokken. Met nog 2 minuten op de klok en een toegekende pingel aan Bieslo zal de wedstrijd een keer hervat moeten worden. Al met al een dramatisch einde van wat een mooie voetbalmiddag had moeten worden. Hoe zeer bepaalde frustratie ’s misschien te begrijpen zijn (TSC wil namelijk voor het kampioenschap spelen) is fysiek geweld tegen de scheidsrechter absoluut NOT DONE.

Dan nog even over het mooiere gedeelte, namelijk VOETBAL. Trainer Driessen kon weer beschikken over een wat ruimere selectie. Capitano Vleeg was terug van een blessure en de Bali boys Bo en Ferd waren ook weer beschikbaar. Bieslo begon goed aan de wedstrijd en kon met een paar mooie combinatie ’s gevaarlijk voor het doel komen. In de 21e minuut was het Basch die de 1-0 binnen tikte. Zijn eerste officiële doelpunt voor Bieslo. Zelf zegt hij dat het doelpunt in de oefenpot tegen RKVB ook door hem gemaakt is maar hier is de VAR nog steeds naar aan het kijken… In het verdere verloop van de wedstrijd werd er veel strijd geleverd en in de 2e helft begon TSC wat de overhand te krijgen. Doelman Nossie ontpopte zich tot een ware plaag met een aantal katachtige reddingen. In de 71e minuut werd Nossie helaas toch verslagen en kwam de 1-1 op het scorebord. Bieslo ging vervolgens toch weer wat meer voetballen en nadat TSC in de 80e minuut een rode kaart had gekregen kwam het geloof in 3 punten helemaal terug. In de 88e minuut kregen de Beeselnaren een strafschop toegekend. Wat er daarna gebeurde …. tja dat heeft helaas niets met voetbal te maken. De wedstrijd zal op een nog te bepalen moment uitgespeeld moeten worden. TSC mag dan voor 2 minuten en nog wat blessure tijd terug komen en we starten met een penalty voor Bieslo. Komende donderdag staat voor Bieslo 1 om 20.00u de inhaalwedstrijd in en tegen Leveroy op het programma.