VVVolle Bak tegen NAC

19-02-2016 20:16

De eerstvolgende thuiswedstrijd in ons eigen Seacon Stadion – De Koel – op vrijdag 26 februari heeft een prachtig affiche: VVV-VENLO – NAC BREDA. Ditmaal in een directe strijd om de topplaatsen in de Jupiler League. Nog steeds voor de nummer 1 positie, en anders voor de plaatsen die recht geven op instromen in de halve finales van de Jupiler League Play Offs aan het einde van dit seizoen.
Een wedstrijd als deze verdient een mooie ambiance. En ons team, dat zich op tweederde van de lopende competitie als een terecht top 3-team manifesteert, verdient een sfeervol stadion. En daar hebben we de hulp van onze supporters bij nodig. Als twaalfde en misschien wel dertiende man. In het verleden hebben onze talloze supporters bewezen wat een kolkende Koel met onze jongens kan doen. Als een man achter het team in de jacht op het ultieme doel: een plaats op het allerhoogste voetbalpodium van ons land!
Dus kom massaal vrijdag 26 februari naar Seacon Stadion – De Koel – voor de wedstrijd VVV-Venlo – NAC Breda en klap, schreeuw en juich onze mannen naar een overwinning. Samen kunnen we er iets moois van maken.
Voor PartnerClubs geldt ook bij VVV-Venlo-NAC het volgende TeamArrangement:

Mochten jullie dus als teamuitstapje, teambuidling of gewoon een keer naar een thuiswedstrijd van VVV-Venlo willen, dan kunnen jullie al kaarten bestellen vanaf € 3,- per stuk.

Onderstaand een beschrijving hoe je de kaarten kan bestellen.

(jeugd)teams van PartnerClubs korting bij het bestellen van kaarten. De kaarten kosten met korting:
– VW-tribunes (korte zijde, onoverdekt) = € 3,- per stuk;
– W-tribunes (korte zijde, overdekt) = € 5,- per stuk.

Deze prijzen gelden voor alle leeftijden.

Normale prijs voor VW = € 12,50 en € 7,50 voor kinderen t/m 14 jaar.
Normale prijs voor W = € 14,- en € 9,- voor kinderen t/m 14 jaar.

Kaarten kunnen tot 12.00 uur op de wedstrijddag besteld worden via e-mail ticketing@vvv-venlo.nl met vermelding van:
– Clubnaam;
– Team;
– Welke thuiswedstrijd/datum;
– Aantal kaarten / tribune;
– De namen van de personen waarvoor de kaarten bedoeld zijn.

Normaal gesproken geldt er een bij enkele wedstrijden een ClubCard-verplichting, maar als PartnerClub hoeft u alleen een namenlijst aan te leveren.