V.V. Bieslo zet de klassementen op zijn kop

10-11-2017 14:35

V.V. Bieslo uit Beesel scoorde als PartnerClub van de week tijdens de rust van de wedstrijd VVV-Venlo – NAC maar liefst 5 punten en nam de kop in het klassement over van het Duitse Hülser SV. Thijs Philipsen (maar liefst 3x) en Mike Kuipers (2x) zorgden voor de punten tijdens het Sport 2000 Latje Trappen. Thijs Philipsen voert vanaf zaterdagavond ook het individuele klassement aan. Clim Hendrickx, Tren Reinders en Bram Simons scoorden niet.

Teamstand:
1.vv Bieslo          5 punten
2.Hülser SV         4 punten
3.vv DESM          3 punten
4.SVC 2000         1 punt

Individueel:
1.Thijs Philipsen (vv Bieslo)           3 punten
2.Nico van Aschwege (Hülser SV) en Mike Kuipers (vv Bieslo)         2 punten

BIESLO PARTNERCLUB VAN DE WEEK

Zaterdagavond komen onze speciale gasten uit het Noord-Limburgse Beesel als voetbalvereniging Bieslo, bijgenaamd ‘Die Greune’. Bieslo is PartnerClub van de week en zal zich als zodanig presenteren. De amateurclub werd opgericht op 5 augustus 1919 en viert volgend jaar haar 100-jarig bestaansfeest. De club telt ruim vierhonderd leden en bezit in dit seizoen 2017-2018 17 actieve teams; vier heren, twee vrouwen, een veteranen en tien jeugdteams waaronder twee meisjesteams. Wekelijks zetten zij hun beste beentje voor op de plaatselijke accommodatie Sport en Spelcentrum de Solberg in hun clubkleuren groen-wit. Het eerste team heren speelt in de 4eklasse en het eerste team vrouwen in de 5eklasse. Natuurlijk neemt ook vv Bieslo in de rust deel aan het latje trappen. Clim Hendrickx, Mike Kuipers, Thijs Philipsen, Tren Reinders en Bram Simons zullen proberen lijstaanvoerder Hülser SV uit Krefeld van de troon te stoten.

Het kerkdorp Beesel is een Limburgse gemeente met ongeveer 2.500 inwoners. Het dorp is vooral bekend door het Draaksteken, een openlucht schouwspel over de legende van Sint Joris en de Draak. Het evenement vindt eenmaal in de zeven jaar plaats en behoort zelfs tot de Nationale Inventaris van het Immaterieel Cultureel Erfgoed in Nederland. Voor meer informatie over vv Bieslo zie de website: www.bieslo.nl.

Bron: www.vvv-venlo.nl