Vrouwen 1 sluit seizoen af met remise in Sittard

15-05-2017 10:51

Zondag stond de laatste wedstrijd van het seizoen op het programma voor de dames. Uit tegen titel kandidaat VV Sittard VR1 moesten de dames maar liefs 6 vaste krachten missen. Dit werd opgevangen door 5 meiden uit het MO-19 team. Vanaf het begin signaal was duidelijk dat de Beeselse dames niets te verliezen hadden en dat Sittard de zenuwen flink parten speelde. De Bieslo lady ’s legden een hele goeie 1e helft op de kunstmat. Met mooie combinatie ’s werd Sittard bij vlagen van het kastje naar de muur gespeeld. De spaarzame aanvallen van Sittard werden meestal gestopt door de Beeselse verdediging of uiteindelijk door gelegenheids keepster Kim. De 0-0 ruststand was vooral voor de groen/witte teleurstellend te noemen. Na rust had Bieslo het de eerste 10 minuten even moeilijk maar ook dit wist men te doorstaan, mede door goed verdedigingswerk van het hele team. In de 59e minuut viel de bevrijdende 0-1. Nota bene gescoord door Lienke die haar laatste wedstrijd speelde en ook een doelpunt beloofd had als zij mocht voetballen i.p.v. keepen de laatste wedstrijd. Vlak na de 0-1 was het echter al snel 1-1 door een onhoudbare vrije trap. De groen/witte pakten de draad meteen weer op en door doelpunten van de goed spelende Juliëtte en Carolien stond het een kwartier voor tijd 1-3. Om nog zicht te houden op het kampioenschap moest Sittard winnen en zij gingen dan ook alles op alles zetten. Uit een corner werd de 2-3 binnen gekopt en kort voor tijd werd het door een klutsbal helaas ook nog 3-3. Uiteindelijk een zeer verdiend punt voor de groen/witte dames en als we eerlijk zijn had er misschien nog wel meer in gezeten.

Helaas is Eline met een ogenschijnlijk zware blessure uitgevallen. Hopelijk valt het mee! Wij wensen haar heel veel beterschap toe.