Verlies voor Bieslo Vr1 in Someren

22-03-2024 07:46

SV Someren Vr2 – Bieslo Vr1 (4-0)

In alle vroegte vertrokken we afgelopen zondag naar Someren om het tegen de nummer drie van de ranglijst op te nemen: SV Someren Vr2. Van de vorige editie, die eindigde in een 2-2 gelijkspel, herinnerden we ons nog dat deze ploeg voetballend erg sterk was. Vanzelfsprekend beloofde het dan ook geen gemakkelijke ochtend worden voor Bieslo.

Net als vorige week tegen Sparta ’18 was het Bieslo dat de eerste 15-20 minuten de wedstrijd naar zich toe trok. Met meer balbezit en dreiging naar voren maakten we het Someren lastig. Zo wist Paul, door goed druk te zetten op de achterhoede van Someren, zichzelf vrij te spelen. Helaas belandde haar inzet net naast het doel. Even later kreeg Esmee een kans in een een-op-een situatie met de keepster van de tegenstander. Ook hier ontrbak het geluk aan de zijde van Bieslo; de inzet van Esmee kaatste op de paal en kon door een van de verdedigers weggewerkt worden. Daarna was het Gini die een soortgelijke kans kreeg, maar opnieuw liet de openingstreffer op zich wachten. Zoals de laatste wedstrijden zo vaak gebeurt, scoort de tegenstander dan juist wel. In de 17de minuut was het dan ook Someren dat met een afstandsschot in de rechterkruising de 1-0 scoorde. Kort daarna werd het ook nog 2-0, door een schot vanaf de rand van de zestien meter. Someren putte duidelijk vertrouwen uit deze goals en kwam steeds beter in hun eigen spel. Kort voor rust liep Someren uit naar een 3-0 voorsprong.

In de tweede helft probeerde Bieslo weer iets meer de weg naar voren te vinden. Ook al lukte dit zo nu en dan, Someren behield grip op de wedstrijd. Zowel Lucie als Juliëtte zorgden nog voor een aantal schoten op goal, maar hun pogingen konden gekeerd worden door de keepster van de tegenpartij. Net voor het einde van de wedstrijd deed SV Someren er nog een schepje bovenop. Uit een corner kon een van hun spitsen, compleet vrij, de 4-0 in de goal koppen.

Ondanks dat de einduitslag niet echt het complete spelbeeld weergeeft, staan we helaas wel weer met lege handen. Kenmerkend is dan ook dat dit de eerste wedstrijd van het huidige seizoen was waarin Bieslo Vr1 geen een keer het net wist te vinden. Hopelijk lukt ons dat volgende week thuis om 12:00 uur tegen ST Volharding/Sambeek Vr1 wel weer.

1-0        17e minuut       …

2-0        23e minuut       …

3-0        38e minuut       …

4-0        85e minuut       …