Verlies voor Bieslo 1 in de eerste competitie wedstrijd

25-09-2023 07:54

Bieslo 1 heeft haar 1e competitie onfortuinlijk met 1-2 verloren. Trainer Driessen moest zijn basisploeg door een aantal late vakantie ’s noodgedwongen op 6 plaatsen wijzigen. In totaal miste de selectie 16 spelers dit weekend en hierdoor werden een aantal oude vedettes uit de kast getrokken. Nadat het stof van de “good old four” was afgepoetst stond er een team op het veld met absoluut kwaliteit maar het ontbrak natuurlijk aan automatismen. Een aantal spelers had namelijk nog nooit met elkaar samen gespeeld. Toch was het Bieslo dat het grootste gedeelte van de wedstrijd de betere ploeg was. Meer balbezit, meer en betere kansen maar uiteindelijk maar 0 punten. RKVB kwam al na 2 minuten op voorsprong. Een onoplettendheid bij een corner werd meteen afgestraft. In het vervolg van de eerste helft was het Bieslo dat het heft in handen nam. De 3 grootse kansen waren voor good old “Plaetje”. Hij mocht tot 3x toe aanleggen waarvan 2x met het hoofd. Helaas was het 2x de doelman en 1x de paal die een doelpunt verhinderden. Na rust was er een zelfde beeld. De Beeselnaren waren de betere ploeg en kregen een aantal mogelijkheden. In de 75e minuut viel dan ook de terechte gelijkmaker. Eveneens good old Noud Schoolmeesters stond op de juiste plek om de 1-1 binnen te tikken. 2 minuten later kreeg de volgende oude vedette de kans om Bieslo op voorsprong te zetten. Een prima voorzet van Lars kon helaas niet afgemaakt worden door de “messias” Ron Sillen. Vroeger had ik zo ’n bal zeker gemaakt waren de klassieke woorden van de kale plaatselijke held.  In de 85e minuut kreeg RKVB de eerste echte kans. Doelman Daan kwam echter als winnaar uit de 1 tegen 1 situatie. In de 91e minuut sloeg vervolgens het noodlot toe. Een onnodig weggegeven corner werd door RKVB prima binnen geknikt. Een onnodige en onverdiende nederlaag voor Bieslo. Het is niet anders, op naar volgende week als Koningslust de volgende tegenstander is.