Verenigingsactie Fortuna Sittard

26-09-2022 19:09

Wil jij met jouw team aanwezig zijn bij een wedstrijd van Fortuna Sittard op zondag 2 oktober of zaterdag 15 oktober? Lees dan snel de informatie hieronder die wij hebben gekregen vanuit Fortuna Sittard:

 

Actietarief
Fortuna wil al jullie leden uitnodigen om voor slechts €5,- per ticket, per persoon (voor zowel volwassenen als kinderen) de thuiswedstrijd tegen FC Volendam en/of de wedstrijd tegen RKC Waalwijk te bezoeken. Uiteraard is het ook mogelijk om voor beide wedstrijden een ticket tegen dit gereduceerde tarief aan te schaffen.

  • Fortuna – FC Volendam:  Zondag 2 oktober 2022 om 12.15u, inclusief kidsplein;
  • Fortuna – RKC Waalwijk: Zaterdag 15 oktober 2022 om 18.45u, inclusief Oktoberfeest

Bestelproces tickets
Tickets voor de E & Zuid-tribune (afhankelijk van de beschikbare capaciteit) kunnen vanaf dit seizoen besteld en betaald worden via een speciale pagina, namelijk www.fortuna-inderegio.nl.

Tickets kunnen worden besteld per vereniging, apart per team of – sinds dit seizoen – zelfs per individu. Voel je daarom zeker vrij om de mail door te sturen naar alle jeugdelftalleiders en leden binnen jullie vereniging.

Voor het aanvragen van de tickets gelden de volgende deadlines:

  • Fortuna Sittard vs FC Volendam: Bestellen is mogelijk tot vrijdag 30 september 12.00u;
  • Fortuna Sittard vs RKC Waalwijk: Bestellen is mogelijk tot donderdag 13 oktober 12.00u.

Ontvangen van de tickets

In tegenstelling tot vorig seizoen hoeven de tickets niet meer op de wedstrijddag te worden opgehaald. Vanaf dit seizoen kunnen de tickets in de vorm van e-tickets namelijk ook naar het opgegeven mailadres worden verstuurd. Dit zal op de vrijdag voor de wedstrijd gebeuren, want op deze manier proberen wij alle leden van dezelfde vereniging zo dicht mogelijk bij elkaar te laten plaatsnemen op de tribune.

 

Wil je de tickets toch liever ophalen op de wedstrijddag? Geef dit dan aan in het bestelproces. De tickets kunnen vervolgens op de wedstrijddag worden opgehaald bij de ticketunit, gelegen ter hoogte van de Oost/Zuid-tribune (Lissabonlaan). Deze ticketunit opent twee uur voor aanvang van de wedstrijd. In onderling overleg is het altijd mogelijk om de kaarten op een eerder moment op te komen halen in het stadion.

 

Wij hopen jullie als verenging in groten getale te mogen verwelkomen, zodat we samen de mannen naar voren kunnen schreeuwen tijdens deze belangrijke wedstrijden. Mochten er naar aanleiding van deze mail nog vragen zijn, kunnen deze te allen tijde gesteld worden aan jordy.joosten@fortunasittard.nl.

 

Tot snel in het Fortuna Sittard Stadion.