Veilig sportklimaat

13-10-2022 09:59

Beste leden, ouders/verzorgers,

Binnen v.v. Bieslo willen we dat ieder lid de optimale mogelijkheid bieden om te genieten van sport. Een vereniging waar iedereen zich thuis kan voelen, ongeacht de sportcapaciteiten en culturele achtergrond. Wij willen een actieve, bruisende en sportieve vereniging zijn die op basis van goede ontwikkelingsmogelijkheden voor de leden herkend wordt als een aantrekkelijke club.

Om dit voor in de toekomst te waarborgen willen we jullie als club op de hoogte stellen van het nieuwe meldingsformulier voor vervelende incidenten. Zodat deze neutraal gemeld kunnen worden door leden, ouders/verzorgers of toeschouwers. Het meldingsformulier voor incidenten is te vinden op onze website via deze link: www.bieslo.nl/vereniging/normen-en-waarden/

Verder willen we jullie voorstellen aan onze nieuwe vertrouwenscontactpersoon (VCP) Elvira Laumen:

Beste leden, ouders / verzorgers,

Graag wil ik me even bij jullie voorstellen…
Ik ben Elvira Laumen van Geenen, woonachtig in Beesel op de Nieuwstraat, het zelfde adres waar je ook de Bieslo sokken en broeken kunt halen. Ik ben een enthousiast supporter en kom graag naar een wedstrijd van Bieslo kijken, het liefst een waar onze zoon in speelt. Zelf speel ik fanatiek tennis en wandel graag met de hond en doe verschillende soorten vrijwilligers werk.

Sinds 2021 ben ik binnen Bieslo de vertrouwenscontactpersoon (VCP).

De Vertrouwenscontactpersoon (VCP) is het eerste aanspreekpunt voor een ieder die opmerkingen of vragen heeft m.b.t. grensoverschrijdend gedrag (agressie, pesten, discriminatie, seksuele intimidatie e.d.).

Ik ben aanspreekbaar voor sporters, ouders van sporters, toeschouwers, trainers, vrijwilligers en bestuur. De gesprekken zijn vertrouwelijk en bij voorkeur in een persoonlijk gesprek. Mijn taken zijn heel verschillend maar start met de basis dat er een veilig sportklimaat moet zijn voor iedereen maar mocht je te maken krijgen met grensoverschrijdend gedrag kan je mij bereiken op 06-21205680 of elviralaumen@ziggo.nl


Elvira Laumen