Vakantie?

23-07-2016 14:14

De schoolvakanties zijn begonnen en veel leden gaan genieten van een welverdiende vakantie, ver weg of dicht bij huis.

In Beesel zal er geen sprake zijn van een uittocht omdat veel dorpsgenoten op de een of andere manier betrokken zijn bij het Draaksteken. Ook daarom staan bij veel verenigingen de activiteiten de komende weken op een laag pitje. Bij Bieslo lijkt dat niet anders maar schijn bedriegt want op woensdag 27 juli begint de selectie onder leiding van onze nieuwe hoofdtrainer Huub Joosten alweer aan de voorbereiding op een nieuw seizoen. En over een paar weken staat ook de eerste oefenwedstrijd al weer op de kalender. Wij wensen de spelers, trainers en leiders alvast veel succes.

De kantine is vanaf nu tot en met augustus gesloten, behalve bij bekerwedstrijden van het eerste en voor gereserveerde beugelparty’s.

Het bestuur wenst alle leden en vrijwilligers een fijne vakantie en een onvergetelijk Draaksteken. Alle vrijwilligers nogmaals veel dank voor jullie inzet. Vooral ook voor hen die door een misverstand geen uitnodiging voor de vrijwilligersavond hebben ontvangen. Bieslo kan niet zonder vrijwilligers en dat kunnen we niet genoeg waarderen.

Cor Vulders