Vacature trainer/coach damesselectie VV Bieslo seizoen 2018/2019

19-02-2018 00:25

VV Bieslo is op zoek naar een trainer/coach voor de damesselectie voor het seizoen 2018/2019.

Aan het damesvoetbal en de doorontwikkeling daarin wordt door VV Bieslo een hoge mate van prioriteit gegeven. Wij zijn constant op zoek naar verbetering, vernieuwing en borging van ontwikkelingen die het fundament van de vereniging verstevigt. De aanstelling van een trainer voor de damesselectie welke een succesvolle ontwikkeling doormaakt is daar een belangrijk onderdeel van.

Wij zijn op zoek naar een gemotiveerde trainer met ambitie. Die het belang van de hele damesselectie overziet, tactisch sterk is en communicatief en sociaal vaardig is. Wij zijn als vereniging op zoek naar een verbindende persoonlijkheid die een juiste balans weet te hanteren tussen vereniging en prestatieve belangen.

Kandidaten die in het bezit zijn van het diploma trainer/coach UEFA C of de bereidheid hebben om dit diploma te behalen hebben een pré.

Taakomschrijving:    Twee maal per week een training verzorgen, al dan niet in samenwerking met een assistent trainer. Mede zorgdragen voor de juiste sportieve sfeer binnen de gehele damesselectie. Aandacht voor het tweede team en een uitnodigend klimaat creëren voor de doorstroming van de jeugd. Tijdens de wedstrijddagen het eerste team begeleiden.

Reacties:   Je kunt je belangstelling kenbaar maken via een gemotiveerde reactie bij info@bieslo.nl.