22 sept. presentatie drone-opnames tijdens lancering OPEN CLUB

15-09-2016 16:47

Uitnodiging voor lancering Open Club Sport & Spelcentrum de Solberg donderdag 22 september

Vanuit de renovatie van Sport en Spelcentrum de Solberg enkele jaren geleden zijn de gebruikers Voetbalvereniging Bieslo en Korfbalvereniging ROKA duurzame verbindingen aangegaan met diverse sport- en spelontwikkelingen, zoals beugelen, jeu de boules, bootcamp, wandelen en walking football. Hiernaast zijn de eigen verenigingen verder ontwikkeld en worden er samenwerkingsverbanden opgezocht met collega sport- en culturele verenigingen, het Kernoverleg, Onderwijs en/of Senioren.

Door het aangaan van deze samenwerkingen is er een ontmoetingsplek gecreëerd in Beesel, waar mensen zich thuis voelen en  waar mensen energie van krijgen. Of je nu bezoeker, toeschouwer of sporter bent. De Solberg biedt een diversiteit aan van activiteiten voor diverse doelgroepen, ontwikkeld op basis van behoeften en opgezet dichtbij de mensen.

Het centrum is gebouwd en wordt beheerd door enthousiaste en betrokken (bestuurs)leden. De organisatie is zich ervan bewust dat de omgeving continu verandert. Daarom blijft Sport & Spelcentrum de Solberg in beweging om zich blijvend te ontwikkelen als belangrijke ontmoetingsplek – met accent op sport en spel – voor de inwoners van Beesel en omstreken  Bovendien is er de bereidheid om hun kennis en kunde te delen met anderen. Kortom, Sport & Spelcentrum De Solberg verbindt, verrijkt en verenigt.

Huis voor de Sport Limburg heeft voor de zomer de Open Club Limburg filosofie gelanceerd. Een baanbrekend concept van duurzaam verenigen. Het speelt in op de uitdagingen van (sport)verenigingen en biedt daarbij oplossingen voor de toekomst. Vanuit de eigen lokale situatie creëert Open Club Limburg een dynamische (sport)kern. Gezien de ontwikkeling en het stimulerende karakter van Sport en Spelcentrum de Solberg verdient deze omgeving als tweede omgeving in Limburg het predicaat Open Club Limburg.

Voor dit heugelijke feit willen wij graag met u delen. Daarom nodigen wij u voor een bijeenkomst op donderdag 22 september 2016:

sport-en-spelcentrum