Tickets Bieslo 100 jaar

19-04-2019 12:00

Nog enkele weken en dan is het zover! Het lang verwachte jubileum feest van v.v. Bieslo. Een bom vol programma voor jong en oud. Vanaf vandaag kun je de eerste tickets bestellen! Dit zijn de tickets van de vrijdag- en zaterdagavond voor in de feesttent. Daarnaast kun jij je met een team aanmelden voor de activiteit op de zaterdagmiddag.

Vrijdagavond staat de feestactiviteit ‘’Boeëte de liene’’ op het programma. Met o.a. Q-Music Het Foute Uur (bekend radioprogramma) en DJ Daani zal er een spetterend feest ontstaan.

De zaterdagavond wordt afgesloten met ‘’Fieës in de tent’’. Hier gaat o.a. coverband Boomerang voor een groot feest zorgen.

Klik op de poster om tickets te bestellen voor de vrijdag- of zaterdagavond.

 

VRIJDAGAVOND ZATERDAGAVOND

 

Century Football Games

Ter gelegenheid van het 100-jarig jubileum van V.V. Bieslo worden op zaterdag 29 juni 2019 overdag de Century Football Games gehouden. Op deze middag zullen de teams die zich hebben opgegeven onderling strijden om wie het beste is in de tienkamp. Alle spellen hebben een raakvlak met de voetbalsport en bij diverse spellen wordt gebruik gemaakt van attractieve luchtkussens. Iedereen vanaf de middelbare school kan deelnemen, ook als de voetbalcapaciteiten wat beperkter zijn. De bedoeling is om er gezamenlijk een sportieve en leuke dag van te maken!

Opgeven kan door hier te klikken, of onderstaande link te kopiëren naar uw browser:

https://forms.gle/fG2L6dfQcZ9boRGV7

Of een e-mail te sturen naar bieslo.vcg@gmail.com.

 

Meer informatie over het 100 jarig jubileum, verwijs ik jullie naar de subpagina https://www.bieslo.nl/bieslo-100-jaar/