sv Laar een maat te groot voor Bieslo

12-10-2020 10:57

Bieslo 1 ging vandaag op bezoek bij titelkandidaat sv Laar. De verwachtingen van sv Laar zijn duidelijk dit seizoen, promoveren naar de Derde Klasse. Dat spreken ze zelf maar al te graag uit en afgelopen zondag was duidelijk waarom. De gastheren waren veel sterker dan vv Bieslo. Het werd uiteindelijk een zware 8-0 nederlaag voor de gasten.

Wetende dat sv Laar zich dit seizoen erg goed versterkt heeft met 6 nieuwe spelers die vanuit de Eerste Klasse kwamen overwaaien, ging Bieslo proberen om zolang mogelijk ‘de 0’ te houden en via countermogelijkheden gevaarlijk te worden. Aan al deze goede bedoelingen kwam al snel een einde, toen de gastheren bij de eerste kans meteen raak schoten. Twee verdedigers werden het bos ingestuurd door achtereenvolgens twee soepele kapbewegingen en de schuiver in de lange hoek was onhoudbaar voor Daan Reijnders, 1-0. De gastheren drukte vervolgens door, waar het te danken was aan onze keeper ‘Nossie’ dat de score niet hoger uitviel. Redding op redding bracht hij, waardoor Bieslo nog een beetje kon hopen op een goed resultaat. Maar het bleek vandaag bij geen enkele factor gunstig gezind voor de ‘GreunWitte’. Ten eerst speelt sv Laar zijn thuiswedstrijden op een pover kunstgras, dat niet onder doet voor een veredeld hockeyveld. Daarnaast zijn het de versterkingen die sv Laar dit seizoen gekregen heeft en tot overmaat van ramp kampte Bieslo in de 25 e minuut al met een liesblessure (mede door dat kunstgras) van onze aanvoerder Noud Schoolmeesters. De ruststand werd vlak voor rust nog bepaald op 2-0 door een snelle counter van de thuisploeg.

In de tweede helft was het eenrichtingsverkeer. De gehele tweede helft stond Bieslo onder grote druk. Er was niet onderuit te komen en de doelpunten vlogen op een gegeven moment om de oren. Een uiteindelijke 8-0 score was hierdoor het resultaat, wat erg genoeg niet eens geflatteerd was. Bieslo kon geen potten breken tegen deze zeer sterke tegenstander. Bij dit soort wedstrijden kan men analyseren tot men een ons weegt, maar het was gewoon niet goed. Enige positieve puntje wat te noteren viel, was het sterke optreden van Daan ‘Nossie’ Reijnders, die Bieslo misschien wel behoedde voor een nog grotere nederlaag. Gelukkig zijn qua puntenverdeling de grote nederlagen en de kleine nederlagen niet anders. Vandaag zijn er dus ‘maar’ 3 verliespunten genoteerd. Deze wedstrijd vergeten en op naar de volgende week wanneer oude bekende sv Roggel op bezoek komt. Dit wordt weer een heel andere wedstrijd en de score staat vanaf het begin weer op 0-0.

Aanvang: 14.30uur.
sv Laar – Bieslo: 8 – 0