Sterk Bieslo 3 wint op bezoek in Asenray

12-09-2023 10:17

Een goed voetballend Bieslo 3 heeft afgelopen zondag in een oefenwedstrijd tegen RKAVC 3 met 6-1 gewonnen. Met goed aanvallend voetbal was het al snel 1-0 door een halve omhaal van Juul Niesen die ook al snel de 2-0 erin wist te schieten. Helaas wist RKAVC nog voor de rust terug te komen op 2-1. Na de rust wist Bieslo de voorsprong weer veilig te stellen Jordy Aendekerk maakte namelijk de 3-1. Waarna Juul Niesen “die greun witte” op 4-1 wist te zetten en vervolgens uit een ingestudeerde vrijetrap ook nog zijn 4de van de dag wist te maken. Uiteindelijk wist debutant Teuntje Fransen ook nog zijn goede wedstrijd te bekronen met een doelpunt na een solo vanuit de eigen 16 wist hij zijn eerste doelpunt te maken.

De uitslag van 6-1 was dan ook meer dan verdiend.