Sportieve revanche door Bieslo Vrouwen 1

23-10-2018 10:56

Voor de dames van Bieslo stond voor afgelopen zondag maar 1 taak. De 3 punten op de Solberg houden. Dit beloofde een flinke klus te worden, aangezien de tegenstander een oude bekende was. Oranje Blauw ‘15 VR1 was op 2 september de eerste horde voor het bekertoernooi en toen werden de dames met een teleurstellende 3-0 nederlaag naar huis gestuurd.

De trainers hadden zich dan voor vandaag goed kunnen voorbereiden en wisten wat hun te doen stond. Met wat wijzigingen konden de dames om 11 uur aan de aftrap verschijnen. Na een sterke start kon Bieslo al na 5 minuten de 1-0 op het scorebord zetten. Een mooie combinatie tussen Esmee en Inge liet de bal bij Dide belanden. Dide was uiteindelijk met een fraaie dribbel de verdediging van Oranje Blauw ’15 te slim af en schoof de bal beheerst in de hoek. Na dit doelpunt ontvouwde zich een fysieke pot, voor de toch weer vele toeschouwers die naar het sportpark waren gekomen. Helaas kende de wedstrijd niet alleen maar mooie momenten, keepster Pien moest naar 20 minuten geblesseerd het veld verlaten met een bovenbeen blessure.

Na rust werd de wedstrijd wat steviger en de kansen aan beide kanten groter. Bij Bieslo ontbrak het een aantal keren aan wat scherpte voor het doel en de dames uit Posterholt vonden het net ook niet. Tot de laatste minuut is er door beide partijen geknokt, maar de eindstand bleef in het voordeel van de groen-witte. Complimenten voor het doorzettingsvermogen en wilskracht! De eerste 3 punten zijn binnen, wij gaan nu door naar de volgende!