Slecht begin kost Bieslo de wedstrijd.

18-04-2016 00:06

Na de knappe 2-2 vorige week tegen de koploper kon Bieslo zondagmiddag dit kunstje niet herhalen tegen de nummer twee VVV’03. De elf van trainer Rik Driessen hadden te veel ontzag voor de tegenstander en begonnen slecht aan het begin van de wedstrijd. VVV’03 was feller, kon te gemakkelijk combineren en zorgde regelmatig voor gevaar via de handige spitsen. In de 13e minuut scoorde VVV’03 de 0-1 uit een corner waarbij de Beeselse verdediging niet adequaat reageerde. Het tweede doelpunt in de 25e minuut gooide de wedstrijd al op slot. Toch kwam Bieslo vanaf dat moment beter in de wedstrijd  en het kreeg twee prima mogelijkheden. In de 30e minuut waren er open kansen voor Ron Sillen en Jasper van de Boel en zij hadden Bieslo terug in de wedstrijd kunnen brengen. Beide ploegen gingen met de 0-2 de rust in.

De tweede helft met Bas de Vlieger voor de geblesseerde Dennie Sillen probeerde Bieslo het gelijk beter aan te pakken hetgeen in de 50e minuut een prima kans opleverde uit een corner maar het schot van Stan Pouls werd net van richting veranderd en belandde naast het doel. De tweede helft waren beide ploegen aan elkaar gewaagd maar Bieslo kon te weinig potten breken om echt gevaarlijk te worden terwijl VVV’03  uit de counter gevaar probeerde te stichten maar was onzorgvuldig in de afronding. Na 90 minuten blies de goed leidende scheidsrechter af en bleef Bieslo met lege handen.

Volgende week volgt de uitwedstrijd tegen de nummer drie Helden. In de strijd tegen de degradatie zouden een of meer punten erg welkom zijn.