Jongensdroom: Bieslo talent in VVV-Venlo selectie

06-10-2020 19:00

Zondag 13 september was het tijd voor de selectiedag van het Bijzondere Eredivisie team van VVV-Venlo. Het voormalige Bijzondere Eredivisie team speelde een wedstrijd tegen een team, samengesteld uit de nieuwe lichting van VVV-Venlo. De Bijzondere Eredivisie is een landelijk initiatief, dat wordt ondersteund door de Het Gehandicapte Kind en de Vriendenloterij. Naast VVV spelen er 10 andere Nederlands betaald voetbalorganisaties in de Bijzondere Eredivisie.
Joost Claessen speelde zijn wedstrijden bij v.v. Bieslo en mag nu zijn kunsten laten zien bij VVV-Venlo! Een jongensdroom wordt werkelijkheid.

Op de foto onderaan het artikel is hij te herkennen aan zijn Bieslo sokken, waar hij aan de linkerkant, schuin achter de mascotte staat.

In het mooie weer werden er naast het partijspel ook andere activiteiten georganiseerd zoals een penalty shootout, lijnvoetbal en spelvormen waar speciaal getraind werd op de techniek van de spelers. Door middel van deze activiteiten kon de technische staf een selectie samenstellen voor het nieuwe team van dit seizoen. Deze selectiedag zorgde voor veel publiek langs de lijn, natuurlijk allemaal op 1,5 meter afstand. Eén van deze supporters was onze mascotte, Koelie.

Uit alle aanmeldingen voor het Bijzondere Eredivisie team van VVV-Venlo is een sterke selectie samengesteld. De spelers zijn op deze selectiedag klaargestoomd voor het nieuwe seizoen van de Bijzondere Eredivisie en hopen dit net zo succesvol te beginnen als het eerste elftal. Zondag 27 september start in Amsterdam het seizoen voor de selectie van trainers Roel Krauth en Esther Wienen. Zonder alle vrijwilligers was deze dag nooit mogelijk geweest, namens VVV-Venlo en de VVV Foundation bedankt voor de geweldige dag.

De Bijzondere Eredivisie wordt mede mogelijk gemaakt door:

De Vriendenloterij, Het Gehandicapte Kind, Welkom Energie, Covebo, vidaXL, ACS Cleaning bv, Seacon Logistics, Resifence.nl en Personato.

Tevens danken wij onze belangrijke partner IKS Noord-Limburg voor de ondersteuning van dit fantastische project!

Speciaal woord van dank ook aan alle voetbalverenigingen uit de regio die binnen hun G-voetbalteam geworven hebben.

Meer weten over de Bijzondere Eredivisie? Bekijk de volgende link: https://bijzondere-eredivisie.nl

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Bron: VVV-Venlo.nl