Roerdalen 1 – Bieslo 1 4-1

11-11-2021 11:24

Bieslo 1 kwam er afgelopen zondag pas na 20 minuten achter dat er een wedstrijd gespeeld moest worden tegen Roerdalen. Helaas was de stand toen al 3-0 voor de gastheren. Kort voor rust maakt Juul uit een vrije trap de 3-1. Een treffer waaruit Bieslo in de rust in elk geval nog hoop kon putten. Met opgestroopte mouwen trokken de Beeselnaren in de 2e helft ten strijden. Dit resulteerde in wat kleine mogelijkheden. 20 minuten voor tijd was de grootste kans voor Siem Hillekens welke helaas oog in oog met de keeper van Roerdalen niet wist te scoren. Een aansluit treffer was op dat moment misschien ook wel terecht geweest en had de hoop op mogelijk een puntje nog in leven gehouden. Nu was het enkele seconden later echter Roerdalen dat de einduitslag op het scorebord zette. Op een goed uitgevoerde counter had de sterk ingevallen Daan (keeper Bas Schoolmeesters viel uit met een liesblessure) helaas geen verweer. Een fikse domper voor de greun witte. Komende week is een vrij weekend en 21 november volgt dan de thuiswedstrijd tegen EMS. Hopelijk loopt de ziekenboeg tegen die tijd wat leger zodat de selectie weer wat meer manschappen op de been kan brengen.