RKDSO 1 – Bieslo 1, uitslag: 2-3

27-11-2023 13:42

Bieslo 1 heeft afgelopen zondag een prima overwinning behaald tegen RKDSO. In Lomm waren de gasten uit Beesel 80 minuten lang de baas op het veld. Voor de rust kwam Bieslo dan ook terecht op een 0-1 voorsprong. Neutje bekroonde een goede individuele actie met een droge knal in de rechter hoek. Vervolgens waren er voldoende kansen om de voorsprong te verhogen. Helaas hadden Robinho, Jasper, Joeri en Neutje het vizier niet op scherp staan. Direct na rust kreeg Bieslo meteen weer de kans om de 0-2  te maken. Neutje probeerde de bal over de doelman te stiften maar het woord “probeerde” zegt al genoeg. Vervolgens waren het de gastheren die 10 minuten lang Bieslo onder druk probeerden te zetten. Uit een hoekschop viel toch wel uit het niets de 1-1 binnen. Dit bleek voor Bieslo het startsein om het goede spel van de 1e helft weer op te pakken. Bij de eerste de beste kans was het gelijk weer raak. Een afgeslagen bal werd door Jasper koelbloeding in de hoek geschoven. Na de 1-2 bleven de greun witte jagen op de volgende treffer. Helaas misten Neutje, Jim en Robinho mooie kansen. In de 69e minuut bekroonde Jim zijn sterke wedstrijd met een prima doelpunt. RKDSO ging wat meer naar voren spelen, zonder echt gevaarlijk te kunnen worden. Bieslo kreeg daarentegen nog genoeg mogelijkheden om de score te verhogen, helaas echter zonder succes. In de 92e minuut scoorde RKDSO nog de aansluitingstreffer maar de overwinning van Bieslo kwam niet in gevaar. Kortom een prima overwinning voor Bieslo dat de weg omhoog lijkt te hebben gevonden. Volgende week wacht op sportpark de Solberg om 14.00 uur de thuiswedstrijd tegen RKSVV. (Let op; ander tijdstip i.v.m. duisternis)