Restant (16 min) Bieslo 1 – VVV 03 1 DONDERDAG 3-11-2022 om 19.30 uur

02-11-2022 13:46

Afgelopen zondag speelde ons vlaggenschip een thuiswedstrijd tegen VVV 03. Helaas voor de vele toeschouwers beleefde Bieslo deze zondag niet haar beste zondag. De greun witte speelden een hele slordige wedstrijd en door het vele balverlies werden er weinig tot geen 100% kansen uitgespeeld. In de eerste helft waren het dan ook maar wat spaarzame corners die voor het meeste gevaar zorgden voor het doel van VVV 03. Aan de andere kant kregen ook de Venlonaren geen grote kansen maar de eerste echte grote kans was wel meteen raak. De snelle buitenspeler faalde 1 tegen 1 met Bas niet waardoor Bieslo bij rust tegen een 0-1 achterstand aankeek. In de 2e helft bleef het eigenlijk het zelfde verhaal. Bieslo ging met meer risico spelen maar wat men ook deed, grote kansen bleven uit. In de 65e minuut kregen de Beeselnaren hun 1e echte redelijk grote kans. Een prima individuele actie van Martin miste helaas net doel. VVV 03 kreeg in de counter nog de beste kansen, mede doordat Bieslo nog maar weinig spelers achterin hield. In de 74e minuut ging zelfs de prima fluitende scheidsrechter mee in de malaise. Door een spierblessure kon hij helaas de wedstrijd niet vervolgen en werd de wedstrijd gestaakt. Komende donderdag om 19.30 uur word het restant (16 minuten)  uitgespeeld. Bieslo heeft dan nog 16 minuten om het tij te keren en toch nog wat punten in Beesel te houden.