Rectificatie Bieslo Magazine artikel MO15-2

21-02-2024 10:52

In de februari-editie van Bieslo Magazine is de redactie per abuis de foto vergeten bij het artikel van de MO15-2 te plaatsen. Die fout willen we graag herstellen door het artikel, voorzien van de foto, op deze plek nogmaals te plaatsen.

 

Hallo!

Mijn naam is Nova Aspers. Ik ben 11 jaar en zit in groep 8 van Basisschool Het Spick. Volgend schooljaar ga ik dus naar de middelbare school. Ik woon in Beesel en heb één zus. Toevallig is zij met carnaval net jeugdprinses geworden, met mijn achternicht als adjudant. Mijn vader is adjudant geworden van mijn oom, de grote prins.

Ik ben in 2023 op voetbal gegaan. Ik korfbalde eerst bij ROKA, maar kwam er toen achter dat ik voetbal veel leuker vind. In ons team zitten heel veel vriendinnen, die ik heb gekregen door het voetballen. Mijn team is erg leuk en we doen ook veel leuke activiteiten. Zo zijn we gaan bowlen en hebben we een surprise-avond gehad met Sinterklaas.

Maar natuurlijk vind ik de trainingen en wedstrijden het allerleukst! Bij de wedstrijden vind ik het vooral leuk als er uitdaging is en als ons team echt kans heeft om te winnen, gaan we daar ook volledig voor. Op het veld sta ik zelf opgesteld als middenvelder of in de verdediging.