Laatste oproep; a.s. vrijdag de Bieslo Penantiecup 2020: meld je nu aan!

07-07-2020 16:32

De corona maatregelen worden versoepeld, het sociale leven komt weer op gang en sportactiviteiten zijn weer toegestaan. Hierdoor kan ook dit jaar de ‘’Bieslo penantiecup’’ doorgaan. Deelname is wederom mogelijk voor alle seniorenleden (actief of niet actief) en Bieslo JO19 / MO19.

De derde editie van de ‘’Bieslo penantiecup’’ zal plaatsvinden op vrijdag 11 september 2020 om 19:00 uur.
De activiteit zal (voornamelijk) buiten plaatsvinden, waarbij de algemene corona regels dienen te worden nageleefd.

Wij nodigen jou graag uit om je op te geven en er samen een leuke avond van te maken. De teams worden voor aanvang (willekeurig) samengesteld. Uiteraard zal er wel worden gekeken naar voldoende keepers of zal hier door de organisatie voor worden gezorgd.

Aanmelden kan via het mailadres: penantiecup@gmail.com. Geef hierbij even aan in welk team je (eventueel) speelt en/of je (eventueel) bereid bent om naast het trappen ook als keeper te fungeren. Dat maakt het voor de samenstelling van de teams wat makkelijker.

Wil je wel een gezellige avond, maar voel je er niets voor om jouw penantie kunsten te tonen aan het publiek, dan geen paniek! Ook jij bent van harte welkom. Wij zien jullie allemaal graag op vrijdag 11 september @Sport- en Spelcentrum de Solberg.

Sportieve groet,
De organisatie van de Bieslo penantiecup