Een opmerkelijk week voor de Bieslo MO13

17-04-2017 14:38

Afgelopen dinsdag kwam onze nieuwe shirtsponsor The Merchandise Company, in de persoon van Roger Hermans ons op de training  bezoeken om de nieuwe sponsorfoto te maken en het resultaat mag er zijn. De meiden glimmen van trots in hun nieuwe outfit.

Maar daar bleef het niet bij, het team is namelijk ook nog eens voorzien van nieuwe sportassen en inloopshirts. De sponsoren hiervoor komen voort uit de ouders van de meiden, namelijk:

  • Soma Roggebroodbakkerij – Roel Rovers
  • Praktijk voor fysio-manuele therapie Marcel Jacobs
  • Bakker Bart – Har Kessels

Op Paaszaterdag werden, na een zware wedstrijd in de regen tegen de koploper FCV (het werd helaas een nederlaag van 5-1), de sponsoren van de tassen en de inloopshirts door de meiden in het zonnetje gezet. Om hun dankbaarheid te tonen, werd met een korte speech de sponsoren een taart aangeboden. Dit was een speciale feestelijke taart met een foto van het team gestoken in de inloopshirts en met de tassen erop. En zoals de sponsoren al royaal waren met de tassen en de shirts mochten de meiden ook de taart nog opeten en dat was niet tegen dovemans oren gezegd, er bleef geen kruimel over.

Voor de meiden echter aan de taart mochten beginnen moesten ze eerst met de sponsoren nog even op de foto. Helaas waren onze trainers Esmée, Lian en Roel verhinderd vanwege werk en konden ook Femke en Fleur niet aanwezig zijn. De meiden hebben hier echter geen traan om gelaten, want zodoende waren de stukken taart voor hun weer wat groter. Namens de MO13 willen we de sponsoren allemaal nogmaals bedanken voor de perfecte outfit waarmee we ons nu overal met trots laten zien.