Onnodige verlies in Tegelen voor Bieslo 1

08-04-2024 09:57

De wedstrijd van afgelopen zondag in Tegelen kon zo maar een samenvatting van het seizoen zijn voor Bieslo 1. Wel geteld 2 kansen werden er weggegeven en zelf werden de mooiste kansen om zeep geholpen. Eindstand;  1-0 verloren. Dus wederom een verlies met 1 doelpunt verschil in een wedstrijd waar men absoluut veel meer verdiend had. In de eerste helft viel er voor het publiek weinig te genieten. Het spel speelde zich voornamelijk af op het middenveld en er waren weinig kansen te noteren. Uiteindelijk was het TSC dat op een 1-0 voorsprong kwam. Slordig balverlies op het middenveld werd afgestraft met een schot van 20 meter in de bovenhoek. Na rust was het voornamelijk Bieslo dat het heft in handen nam. De verandering van systeem resulteerde in meer controle op het middenveld. Jimbo Brobbey had in de 61e minuut de gelijkmaker op de schoen. Oog in oog met de doelman kreeg hij de bal helaas niet in het netje. Niet veel later was het Neutje die oog in oog kwam met de doelman. Helaas werd hij volledig onterecht buitenspel gegeven. Weer 5 minuten later was het wederom Neutje die de verdedigers te snel af was. Nu mocht hij oog in oog met de doelman wel afronden. Helaas echter was ook nu weer de doelman winnaar. Uit de hoekschop die volgde ontstond er een scrimmage voor het doel maar was het toch weer een speler van TSC die de bal weg kon schieten. Lars mocht vervolgens na een individuele solo uithalen van 20 meter. Ook nu wist de doelman de bal uit het doel te houden. In de laatste 10 minuten probeerde Bieslo nog alles op alles te gaan spelen. Iets wat uiteindelijk niet lukte. De gastheren uit Tegelen zorgde er met allerlei trucjes voor dat er niet meer gevoetbald werd. In de 90e minuut gaf de overigens goed fluitende scheidsrechter aan dat er 7 minuten bij kwam. Gedurende deze 7 minuten is de zuivere speeltijd nog geen minuut geweest. Irritant, misselijkmakend geeft het maar een naam. Uiteindelijk is het ook gewoon slim want ze hebben er 3 punten aan overgehouden. Volgende week wacht de volgende uitdaging thuis op de Solberg. Dan komt om 14.30 uur SJVV op bezoek.