Oefenwedstrijd Bieslo 1 – RKVB 1 eindigt in gelijkspel

25-08-2023 10:03

Bieslo 1 heeft gisteren in eigen huis de oefenwedstrijd tegen RKVB 1 gelijkgespeeld. Voor trainer Driessen stond de wedstrijd vooral in het teken van wedstrijd minuten maken. De spelerslijst voor deze wedstrijd bestond dan ook uit 21 spelers. Enkel doelman Chris speelde 90 minuten. De eerste helft waren er aardige aanvallen te zien en uit een ingestudeerde vrije trap werd de 1-0 binnengekopt door….. tja.. dat weet eigenlijk niemand. Mogelijk was het Basch die de bal als laatste raakte maar aangezien er bij oefenwedstrijden geen VAR aanwezig is in Beesel zullen we het nooit zeker weten. In de 2e helft werd er veel gewisseld en stonden er uiteindelijk 10 andere veldspelers op het veld. Na afloop overheerste de tevredenheid bij de staf. Zeker zijn er nog dingen voor verbetering vatbaar en daar kan men de komende weken ook weer mee aan de slag. De eerst volgende wedstrijd staat op zondag 3-9-2023 om 14.30 uur gepland in Asenray.