Nieuwjaars receptie 2016

28-12-2015 15:16

Om samen te toasten op een goed 2016 nodigen het bestuur van Bieslo jullie uit voor het traditionele Nieuwjaar Treffen 2016.

Dit vindt plaats in onze prachtige, in kerstsferen ingerichte,  kantine op ‘De Solberg’, op zondag 3 januari, open vanaf 14.00u.

Het wordt weer een gezamenlijke happening waar, naast onze voetballers en korfbalvriend(inn)en ook de collega’s van de beugelclub, bootcamp en wandelclub van de partij zijn.  Alle leden, supporters, sponsoren en een ieder deze clubs een warm hart toedraagt zijn van harte welkom.

Het zal een informeel samenzijn worden, waarbij naast een muzikale invulling door o.a. onze eigen DJ, ook een verrassende onthulling zal plaatsvinden. De tap en keuken zijn uiteraard ook open.

De officiële huldigingen van jubilarissen heeft Bieslo sinds enkele jaren apart in de ochtend georganiseerd. In de middag zal slechts heel kort er aan gerefereerd worden. Dit jaar zijn wij vereerd met:

40 jaar lid:
– Wim Meerts
– Ron Janissen
25 jaar lid:
– Ed Cruysberg
– Martijn v.d. Warreburg
– Sjors Slots

Ook willen we graag onze (nieuwste) jonge spelertjes, leiders en ook ouders verwelkomen om op een andere manier de Solberg sfeer te proeven. De kinderen kunnen een partijtje voetballen op het panna veldje of spelen in onze speelplaza. Uiteraard is er geen entree en is de in- en uitloop geheel vrij te bepalen.

Alvast een goede jaarwisseling,

Tot zondag 3 januari op de Solberg!

Werkgroep Nieuwjaarsreceptie,
Bestuur v.v. Bieslo