MAANDAG 6 JUNI 2022 D-DAY VOOR BIESLO 1 !!!!

30-05-2022 12:35

Afgelopen zondag zat Bieslo in de wachtkamer van de 4e klasse D. Zelf hoefde men niet te spelen en de directe concurrenten Roerdalen en EMS mochten niet winnen om nog kans te maken op iets. Roerdalen wist thuis tegen Heytse het klusje te klaren door met 3-1 te winnen en heeft zich dus veilig gespeeld. EMS werd op eigen veld met 2-7 verslagen door Maasgouw. De stand onderin is met nog 1 speelronde te gaan nu als volgt:

Plaats Team Punten Doelsaldo Consequentie
13 EMS 19 -57 Play off
14 BIESLO 17 -48 Degradatie

EMS gaat maandag op bezoek bij sv Heythuysen en Bieslo zelf gaat op bezoek bij FC Cranendonck. Bieslo kan directe degradatie dus nog voorkomen. Hiervoor zal het zelf moeten winnen in Soerendonk en EMS mag geen 3 punten halen in Heythuysen. Het is een dun zijden draadje waaraan Bieslo zich vastklampt. Maar als je kijkt waar de Beeselnaren vandaan komen is het al een wonder te noemen dat men ├╝berhaupt een draadje gevonden heeft. Wie in januari gezegd had dat Bieslo op de laatste speeldag nog in de race zou zijn om degradatie te voorkomen zou waarschijnlijk in een kliniek opgenomen zijn geworden. Men stond met 1 punt namelijk troosteloos onderaan. Nu, 4 maanden later heeft Bieslo na de winterstop 16 punten behaald en kan er maandag dus nog gestreden worden voor de Play Off plek. Dit alleen al is een compliment waard voor de mannen van trainer Driessen.

Bieslo kan dus alle support gebruiken komende pinkstermaandag. Het feit dat inmiddels al een 2e touringcar geregeld moet worden wil wel zeggen dat Bieslo leeft! Voor deze 2e touringcar zijn nog enkele plaatsen beschikbaar. Wees er snel bij want VOL=VOL.