Jeugdscheidsrechters opgelet, belangrijke informatie!

20-09-2017 21:04

Voor alle jeugdscheidsrechters de volgende mededeling;

Zoals jullie al hebben gemerkt zijn we dit seizoen overgestapt op het zogenaamde ‘mobiele-digitale wedstrijd formulier’.
Het is van belang dat iedere scheidsrechter die een wedstrijd van de JO13 categorie of oudere jeugd fluit, deze app installeert om hier in vervolgens de eindstand en eventuele gebeurtenissen zoals kaarten of tijdstraffen te kunnen doorgeven.
Registreren is heel simpel; dit doe je met het e-mail adres waarmee je ook bij Bieslo bent geregistreerd en een eigen gekozen wachtwoord, dit account kun je vervolgens ook koppelen aan je voetbal.nl app.
Voorafgaand aan het seizoen heeft zo goed als iedere scheidsrechter een mail ontvangen met korte instructie filmpjes, kijk deze bij twijfel even door, of vraag de coördinator of een van de ervaren scheidsrechters voor eventuele hulp bij problemen.

Mocht je wel een account hebben maar geen telefoon waar de app op werkt, zoals bijvoorbeeld een ouder type iphone of een windows phone, log dan even in bij een van de leiders en vul de gevraagde wedstrijdgegevens in zodat ons wedstrijd secretariaat niet achteraf voor verrassingen komt te staan, vergeet uiteraard niet om uit te loggen.

Voor de JO11 categorie en lager geldt nog altijd dat de leiders de einduitslag door dienen te geven aan het wedstrijdsecretariaat zodat deze worden ingevuld, voor deze leeftijdsgroepen bestaat nog geen wedstrijdformulier.