Har Hensen geëerd met zilveren speld, JO11-2 gehuldigd

09-03-2018 20:55

Op het jaarlijkse sportgala van de Gemeente Beesel is vrijdagavond Bieslo-lid Har Hensen in het zonnetje gezet voor zijn jarenlange inzet in ons Beeselse verenigingsleven. Wethouder Bram Jacobs heeft hem na een korte speech geëerd door het opspelden van de zilveren speld van de Gemeente Beesel, een bijzondere waarderingsspeld die in het verleden ook al in ontvangst mocht worden genomen door Jan v.d. Heurik.
Har is bij Bieslo een wandelend archiefboek, met veel kennis van de geschiedenis en statistieken van onze club hoef je hem maar te vragen wat je bent vergeten en hij weet het wel of zoekt het op. Als ‘stadionspeaker’ op de Solberg verwelkomd hij zondags bij de thuiswedstrijden van Bieslo 1 de gasten en brengt hij iedereen op de hoogte van de opstellingen en laatste feitjes van de elftallen. Daarnaast is Har al jaren lid van de werkgroep van het Bieslo Magazine waarin hij met zijn companen de Bieslo leden op de hoogte houdt van statistieken en nieuwtjes uit de vereniging. Ook bij de organisatie van de wandelvierdaagse is Har al jaar en dag een vast gezicht, zo is hij een vaste kracht bij de inschrijvingen.

Ook op dit sportgala gehuldigd; De kids en leiding van Bieslo JO11-2. Zij werden in het najaar kampioen in hun klasse en zijn dus vanavond in het zonnetje gezet net als alle andere kampioenen uit de gemeente. Op vrijdag 23 maart is dan ook bij Bieslo de kampioensreceptie waarbij iedereen de jongens en hun leiding kan komen feliciteren.