Genoeg kansen, maar geen punten voor Bieslo Vr1

25-04-2022 18:48

Afgelopen zondag startte om 12:00 op Sportpark De Solberg de wedstrijd Bieslo Vr1 tegen Venray Vr1.

Het fluitsignaal klonk en voor dat Bieslo Vr1 het wist, had de tegenstander de bal al in het net liggen. Via een combinatie aan de zijkant van het veld kon de tegenstander zo doorlopen en de bal intikken, 0-1. Bieslo werd ondanks deze vroege goal niet wakker, en het spel speelde zich dan ook voornamelijk af op de helft van Bieslo Vr1. In de 40e minuut wist de tegenstander nogmaals te scoren, 0-2.

Na een slechte eerste helft gingen de dames van Bieslo ervoor. Het spelbeeld veranderde compleet: er werd voornamelijk gevoetbald op de helft van de tegenstander. Bieslo kreeg genoeg kansen, maar wist deze echter niet te verzilveren. In de 54e minuut gaf Juliëtte een steekbal op Esmee, de bal schoot door en Esmee kwam in een één tegen één-situatie met de keepster. Een verdediger van Venray slidede Esmee echter vanachter onderuit in het strafschopgebied, waardoor Bieslo een penalty mocht nemen. Juliëtte besloot de penalty te nemen, maar het lukte haar niet om deze raak te schieten. Juliëtte bleef echter doorknokken en wist in de 65e minuut door een mooie dribbel te scoren, 1-2. Het bleef kansen regenen. In de 75e minuut kreeg Kim nog een mooie kans via een één tegen één situatie met de keepster en Mila in de 89e minuut middels een strakke voorzet van Juliëtte, maar helaas lukte het Bieslo niet om deze kansen af te maken. De eindstand werd 1-2.

Aankomende zondag 1 mei 2022 zal Bieslo Vr1 het op Sportpark De Solberg opnemen tegen Volharding Vr1. Aanvang wedstrijd is 12:00 uur.

De dames van Bieslo bedanken Mert 5 voor het sponsoren van de wedstrijd tegen Venray Vr1!