Gelijkspel hoogst haalbare in Beringe

09-03-2020 11:38

Op een natte, vieze zondag moest Bieslo aantreden in Beringe tegen BEVO. Het gelijke spel was uiteindelijk een terechte uitslag, daar beide ploegen geen raad wisten met het slecht bespeelbare veld en de onvoorspelbare wind die dwars over het veld ging. Een 1-1 uitslag stond na 90 minuten op het scorebord en Bieslo ziet daardoor BEVO niet dichterbij komen op de ranglijst.

Zoals gezegd een slecht bespeelbaar veld, met weinig tot geen noemenswaardige highlights. Bieslo kwam in de tweede helft op voorsprong door een doelpunt via Noud Schoolmeesters. Een terecht gegeven strafschop werd onhoudbaar ingeschoten, 0-1. Een aantal minuten later was het helaas BEVO dat weer meteen de stand gelijk trok. Door een heuse scrimmage voor het doel, kwam de bal plotseling voor de voeten van een BEVO-speler. Deze stond meters ‘buitenspel’, echter kwam de bal van een Bieslo voet af. Thomas Heldens had, ondanks twee goede reddingen in de eerste helft, geen antwoord, 1-1. De neutrale supporter zal niet blij zijn geweest met deze wedstrijd, echter zag men wel drie lichtpuntjes vandaag. Ten eerste het debuut van Bo Hendriks. Als linksback stond hij, tegen misschien wel de gevaarlijkste voetballer van BEVO, zijn mannetje. Aan de andere kant van de verdediger wederom een A-junior, Job Stroucken. Ook hij speelde vandaag zeer verdienstelijk. En last but not least, de rentree van Jasper van de Boel. Na een aantal jaren afwezig te zijn geweest, wil hij graag Bieslo uit de brand helpen waar het kan. Topmentaliteit!

Volgende week mag Bieslo wederom een uitduel spelen over de maas. Deze keer in en tegen Koningslust, die de laatste wedstrijden erg op dreef zijn. Hopelijk zijn de weergoden ons goed gezind, zodat we deze wedstrijd in het weekend mogen afwerken. Aanvang: 14.30uur.

BEVO – Bieslo: 1 – 1

Doelpuntenmakers: 0-1 (Noud Schoolmeesters), 1-1 (…).