Gehavend Bieslo verliest kansloos van Eindse Boys

30-10-2023 10:34

Een zure middag gisteren voor Bieslo 1. Door blessures en vakantie ’s moest trainer Driessen 6 vaste krachten missen tegen de gasten uit Nederweert-Eind. Zonder de vervangers te kort te doen kom je dan helaas te kort tegen een ploeg waar men in volle bezetting ook moeite mee zou hebben. Bieslo begon de wedstrijd goed en kwam prima op 1-0. Na een mooie aanval over rechts was het Robinho die de 1-0 tegen de touwen schoot. Toch was in de 1e helft al duidelijk dat het een lastig verhaal ging worden. De gasten waren overal op het veld de betere ploeg. In de 40e minuut kwam de gelijkmaker op het scorebord. Een fout achterin werd genadeloos afgestraft. Na rust was het verzet helemaal gebroken. Binnen 8 minuten na rust keken de gastheren tegen een 1-4 achterstand aan. De einduitslag was 1-6 en dus een kansloze nederlaag. Aan vechtlust ontbrak het wederom niet, de boys hebben gestreden voor wat ze waard zijn. Helaas kwam men gewoonweg kwaliteit te kort om het Eindse Boys lastig te maken. Ondanks alles waren er ook lichtpuntjes. Kay, Mike en Quint van de JO-19 hebben alle 3 wederom verdienstelijk gespeeld. Dat is in elk geval goed nieuws voor de nabije toekomst. We zitten als team even in de hoek waar de klappen vallen maar het is nog lang niet zo erg als bij de amateurs uit Amsterdam zullen we maar zeggen. Volgende week wacht de uitwedstrijd tegen Leveroy. Een nieuwe uitdaging voor de Beeselnaren waar men zich komende week op kan gaan voorbereiden. Op naar de eerste 3 punter en daarbij het vertrouwen in eigen kunnen.