Geen eer te behalen voor Bieslo tegen Maasgouw

25-03-2022 15:40

Afgelopen donderdag heeft Bieslo een kansloze nederlaag geleden tegen Maasgouw. Het eerste kwartier konden de Beeselnaren nog goed partij bieden. In de 18e en 21e minuut waren het 2 persoonlijke fouten welke dodelijk effectief afgemaakt werden door Maasgouw. In het vervolg van de eerste helft wisten de mannen van Jop (hij verving de geschorste trainer Rik) geen potten meer te breken. Maasgouw schakelde zelfs nog een tandje bij waardoor de ruststand 0-4 was. Voor de 2e helft was dan ook het enige devies, schadebeperking. Met een einduitslag van 0-5 kunnen wij wel stellen dat dit gelukt is. Met 0-5 verliezen is nooit leuk maar soms moet je ook gewoon erkennen dat een tegenstander beter is. Aanstaande zondag spelen de “greun witte” wederom een thuiswedstrijd op sportpark de Solberg. Dit keer staat de kraker tegen Roerdalen op het programma. Roerdalen staan 4 punten los van Bieslo, bij een overwinning is dus nog alles mogelijk. Laten we hopen op een mooie zondag.  Alles teams moeten thuis spelen wat op de Solberg een “SUPER SUNDAY” genoemd word. Wij hopen dan ook op veel support waarna de boys hopelijk de 3 punten in Beesel kunnen houden!