Fris spelend Bieslo 1 verslaat 4e klasser SVC 2000

11-09-2023 15:29

Een fris spelend Bieslo heeft afgelopen zondag 4e klasser SVC 2000 met 4-0 verslagen. Bij vlagen lieten de greun witte leuk voetbal zien. Na 2 minuten was het al raak. Na een prima aanval over meerdere schijven was het Siem Kessels die de bal kon binnen tikken. Bieslo bleef druk houden op SVC wat resulteerde in de ene na de andere mooie aanval. Na 23 minuten was het wederom raak. Een prima corner van Siem werd goed binnen geknikt door vleugelflitser Neutje. In de rust werd nog even gerefereerd aan de vorige wedstrijd. Ook toen speelde Bieslo een prima eerste helft maar viel het in de 2e helft flink terug. Geconcentreerd blijven spelen was het devies. Ondanks het warme weer bleven de Beeselnaren veel energie steken in de wedstrijd. De 2e helft was dit keer dan ook gewoon prima en er werden nog vele kansen gecreëerd. Neutje mocht zich uiteindelijk tot “man off the match” kronen door nog 2 doelpunten te maken. De 4-0 einduitslag was meer dan verdiend en de toeschouwers hebben een leuke wedstrijd gezien. Volgende week zondag wacht om 14.30 uur de 3e bekerwedstrijd uit tegen SNA. Bieslo heeft dan aan 1 punt genoeg om door te gaan in de beker.