Fortuna Sittard Vrouwen bezoekt v.v. Bieslo

18-05-2023 14:26

Je leest het goed! Zet het in je agenda; Fortuna Sittard Vrouwen is op 8 juni 2023 aanwezig op ons sportpark!

I.s.m. met v.v. Bieslo is er een programma in elkaar gezet om er een onvergetelijke avond van te maken.
Naast v.v. Bieslo zijn er enkele verenigingen benaderd in de omgeving of zij met hun spelende meiden en vrouwen willen deelnemen aan het programma.

Voetbalclinic
De avond begint om 17:30 uur (tot +/-18:30 uur) met een clinic voor de meiden t/m 18 jaar. Alle meiden die bij Bieslo voetballen kunnen zich hiervoor aanmelden bij hun leiders.
Zij mogen zelfs vriendinnen meenemen! Zorg wel dat ze zich van tevoren aanmelden.
Bij deze clinic zullen de speelsters van Fortuna Sittard Vrouwen aanwezig zijn om jullie te voorzien van tips & tricks, hoe vet is dat! Meld je dus snel aan!

Wedstrijd Fortuna Sittard Vrouwen
Als de clinic is afgelopen, gaan de vrouwen van Fortuna Sittard Vrouwen zich klaarmaken voor de wedstrijd die om 19:00 uur begint. Fortuna Sittard Vrouwen neemt het dan minimaal op tegen speelsters van v.v. Bieslo Vrouwen. Dit team kan aangevuld worden met speelsters van omringende verenigingen die inmiddels zijn benaderd.
De toegang voor deze wedstrijd is gratis en zorg dat je een mooi plekje gaat vinden rondom het voetbalveld om jouw idool te zien schitteren!

Meet & great
Na deze bijzondere wedstrijd, zal rond 20:45 uur er de mogelijk zijn om een handtekening te scoren van je favoriete speelster van Fortuna Sittard Vrouwen. Zorg dat je een pen of een marker in de aanslag hebt!

Wij als v.v. Bieslo zijn enorm trots dat Fortuna Sittard Vrouwen ons heeft benaderd om het meidenvoetbal in Beesel en Midden-Limburg sterker op de kaart te zetten.

Zie wij jou 8 juni op het sportpark van Bieslo?