2e Bieslo FIFA-16 Toernooi een feit

04-04-2016 18:01

Binnen onze voetbalclub wordt er natuurlijk veel gevoetbald! Echter is gebleken dat het niet alleen blijft bij voetballen op de groene mat maar ook op de Playstation! Na een succesvolle editie van vorig jaar is er daarom besloten om op zaterdag 9 April 2016 de 2e editie van het “Bieslo FIFA-16 Toernooi” te laten plaatsvinden! Het voetbalbal- en pannafestijn vindt plaats in de Bieslo kantine en zal om 17:00 beginnen en ongeveer tot 21:00 duren. Na afloop zal er een gezellige afterparty plaatsvinden!

Het toernooi zal op een nog spectaculairdere wijze gaan plaatsvinden dan vorig jaar. Dit jaar zal een extern bedrijf wordt ingehuurd voor het leveren van alle apparatuur! Zij zullen ook het toernooischema invullen, bewaken en tevens voor waardevolle prijzen voor de nummers 1,2, en 3 zorgen! Op deze manier hoeft niemand meer, zoals vorig jaar, zijn eigen PS4 en toebehoren uit te lenen met alle risico’s van dien.

Lijkt jou dit ook gaaf en wil je meedoen? Geef je dan z.s.m. en uiterlijk vóór 16 Maart 2016 op! Er kunnen maximaal 40 deelnemers meespelen en VOL=VOL

Na 16-03 zal er bij onvoldoende opgave een open inschrijving plaatsvinden voor niet-Bieslo leden! Bieslo leden (vanaf de C-jeugd) genieten dus voorrang, mits je op tijd bent met aanmelden!

Hoe geef je je op?  Door een mailtje of Appje te sturen met de onderstaande gegevens naar: Michel Evers op email: mmr12evers@hotmail.com of 0611720859

Het beloofd een gezellige middag- en avond vol spanning en voetbal te worden in onze kantine!

 

Ik doe graag mee aan het Bieslo FIFA-16 Tournooi!

Naam: ……………………………………….

E-mail: ………………………………………

06- nr: ……………………………………….

De inschrijfkosten zullen €7,50 p.p. bedragen, en zal bij aanvang van het toernooi  contant moeten worden voldaan.

 

Tot dan!

Namens de organisatie,

Rik Driessen & Michel Evers