Enorme deceptie voor Bieslo 1 in Deurne

19-12-2023 13:54

Bieslo heeft afgelopen zondag de uitwedstrijd in Deurne tegen SJVV met 3-2 verloren. De Beeselnaren speelde 85 minuten lang een prima wedstrijd. Voor de rust controleerde Bieslo de wedstrijd en speelde SJVV enkel op de counter. Jimbo maakte dan ook terecht de 0-1. Na de openingstreffer had Bieslo de wedstrijd al voor rust op slot moeten gooien maar helaas werden 2 mooie kansen gemist. Na de rust een zelfde spelbeeld. Bieslo had de bal en kreeg een aantal mogelijkheden op de 0-2, helaas echter zonder succes. In de 84e minuut was daar uiteindelijk dan toch de “bevrijdende” 0-2. Een prima corner van Siem belandde rechtstreeks in het doel. Wat er vervolgens in de laatste 5 officiële minuten en 4 minuten blessure tijd gebeurde is bijna ongeloofwaardig. De neutrale toeschouwer zal zeggen dat dit voetbal zo leuk maakt maar als je er zelf bij bent en aan de verkeerde kant van de medaille zit dan is het gewoon een vervelend spelletje.  Na de 0-2 ging SJVV natuurlijk alles of niets spelen, in de voetbal volksmond ook wel “pompen” genoemd. Uit het niets viel ineen iedere bal ook goed voor de gastheren. Iedere hoge bal kwam aan, elke klutsbal werd gewonnen door een speler van SJVV en Bieslo kwam er niet meer aan te pas. Uiteindelijk scoorde SJVV nog 4x waarvan er 1 werd afgekeurd wegens buitenspel. Natuurlijk mag dit niet gebeuren dat je deze wedstrijd nog met 3-2 verliest. Echter is het de realiteit en aan de verslagen en teleurgestelde koppies te zijn hakte het er ook flink in. Waar de jonge Beeselse formatie eigenlijk 4 punten had moeten hebben in de laatste 2 wedstrijden staat men dus met lege handen. Extreem zuur en vooral onnodig. Aanstaande dinsdag 19-12 staat om 20.00 uur het restant van de gestaakte wedstrijd tegen TSC op het programma. De wedstrijd word in de 88e minuut hervat bij een 1-1 stand en startende met een strafschop voor de Beeselnaren.