Eindse Boys is Bieslo de baas

17-05-2023 14:34

In een aantrekkelijk duel heeft het vlaggenschip van Bieslo afgelopen zondag verloren in Nederweert-Eind. Over de hele wedstrijd gezien zou een punt absoluut verdiend zijn geweest maar de echte scherpte voor het doel ontbrak helaas te vaak bij de Beeselnaren. In de 25e minuut kwam Eindse Boys op voorsprong. Na een prima individuele actie van de (Man of the Match) linksbuiten werd de bal kiezelhard in de rechterhoek gedeponeerd. Bieslo treurde niet lang en trok meteen ten aanval, op zoek naar de gelijkmaker. Deze viel dan ook al 5 minuten later. Een perfecte corner van Neutje viel via een verdediger in het doel. Bieslo was in deze fase zeker niet de mindere en het kon in het restant van de 1e helft beide kanten op. Helaas viel het volgende doelpunt toch weer aan de Bieslo kant, 2-1. Kort voor rust kreeg Bieslo nog 2 dotten van kansen op de gelijkmaker. Eerst kon kersverse papa Vleeg de trekker niet overhalen en net voor rust kwam onze vleugelflitser Neutje een teenlengte te kort om de bal binnen de tikken. De 2-1 ruststand was voor Bieslo dan ook geen reden tot paniek. Er was nog genoeg tijd om minimaal een puntje mee te nemen. Na rust werd het spel aan beide kanten wat slordiger. Eindse Boys, dat nog hevig in de race is voor een nacompetitie plek werd wat zenuwachtiger want er moest gewonnen worden. Bieslo deelde wat kleine speldenprikjes uit zonder echt tot grote kansen te komen. In de 70e minuut werd het duel uiteindelijk definitief beslist. Wederom was het de linksbuiten die ditmaal een perfecte voorzet gaf welke door de spits binnen gewerkt werd. 3-1 was ook de einduitslag. Jammer, er had gewoonweg meer ingezeten. Komende zondag staat alweer de laatste competitiewedstrijd op het programma. Dan Speelt Bieslo een thuiswedstrijd om 14.30 uur tegen Koningslust. De geel/zwarte gasten spelen nog voor een plek in de nacompetitie. Dan zal er echter gewonnen moeten worden in Beesel en mag Eindse Boys niet winnen in Venlo. Bieslo is uitgespeeld maar zal deze laatste wedstrijd absoluut willen winnen tijdens de seizoens afsluiting en het afscheid van een aantal spelers. Al met al beloofd het een mooie middag te worden met hopelijk een uitverkochte “Camp Mouw” Solberg.

Opstelling vv Bieslo  :  Daan R, Tim H, Bas H, Hans R, Luc vd L (30e Job S), Thijs D, Bas de V (70e Yanick S), Jasper E, Joeri P (80e Ryan J), Bo H, Luc M (60e Jim G)