Eindelijk 3 punten voor Bieslo 1

07-03-2022 13:31

Bieslo 1 heeft afgelopen zondag zijn eerste 3 punter behaald in de thuiswedstrijd tegen DESM. Vandaag is de “officieuze” start van de 2e seizoenshelft, nog 16 wedstrijden te gaan, 5 punten achterstand op een nacompetitie plek en 8 op de veilige haven. Dus nog alles om voor te spelen en het voornaamste is dat wij na elke wedstrijd tegen elkaar kunnen zeggen dat we er samen alles aan gedaan hebben om punten te pakken en dan zien we aan het eind wel waar we staan. Dat waren de woorden van trainer Driessen voorafgaand aan de wedstrijd bespreking. En dat alles eraan doen werd perfect opgepakt door de boys. Vanaf het 1e fluitsignaal tot aan de 96e minuut werd er voor iedere meter op het veld geknokt door de greun witte. In de 1e helft was het dan ook vooral een vechtwedstrijd wat resulteerde in een paar kleine mogelijkheden over en weer. De 0-0 ruststand was dan ook terecht en de conclusie van de Beeselnaren was dat men deze middag niet hoefde te verliezen van middenmoter DESM. Na de thee ging Bieslo vrolijk verder waar het gebleven was. Met veel passie en strijd vloog men over het veld. Hoe langer het 0-0 bleef hoe meer het vertrouwen in een goed resultaat groeide. Bij vlagen ging men ook beter voetballen. In de 74e minuut was het Joris die zijn tegenstander direct onder druk zette en de bal bij de kogel vrije Luc Meerts bracht. Dit buitenkansje liet de spits zich niet ontnemen. 1-0 voor Bieslo. Eindelijk eens een keer een voorsprong. Helaas was dit maar voor korte duur. 5 minuten later was het namelijk DESM dat de 1-1 binnen kopte. Het zal toch niet zal menig Bieslo supporter gedacht hebben… Nee hoor, Bieslo rechte direct de rug en bleef doorgaan, opzoek naar de eerste 3 punter. Waar de uitstekend keepende Bas 2x ervoor zorgde dat het bij 1 tegen treffer bleef was het Siem die via een uitstekend uitgespeelde counter de 2-1 tegen de touwen knalde. Met nog 7 minuten te gaan kwam de eerste 3 punter in zicht. Toen Luc, alias plaetje ook nog de 3-1 binnen krulde was de ontlading helemaal compleet. Wat restte waren 7 slopende laatste minuten maar je merkte aan alles dat deze voorsprong echt niet meer weggegeven werd. Eindelijk een overwinning! De vreugde was groot bij de Beeselnaren en Rik complimenteerde de mannen na de wedstrijd voor hun geweldige inzet en die complimenten werden natuurlijk gevolgd door 2 dienbladen goud gele rakkers. Deze overwinning smaakte letterlijk naar meer en je merkt aan alles… Bieslo is terug in de race. Nog 15 wedstrijden te gaan, 2 punten achterstand op de nacompetitie en 5 punten op de veilige haven. There is all to play for!!

Volgend weekend speelt Bieslo wederom een thuiswedstrijd, dan om 14.30 uur tegen FC Cranendonck.