Eerherstel tegen sv Egchel

11-04-2023 11:54

Bieslo 1 heeft 2e paasdag een 3-1 overwinning geboekt thuis tegen sv Egchel. De eerste 15 minuten was van revanche gevoelens (na de afstraffing vorige week) nog niets te zien. Het waren juist de gasten welke veel feller aan de wedstrijd begonnen. Bieslo zat er niet kort genoeg op en de eerste 2 kansen van de wedstrijd waren dan ook voor Egchel. In de 13e minuut resulteerde dit zelfs in de 0-1. Een onoplettendheid bij een vrije trap werd afgestraft door de oranje hemden. Dit was echter het startsein voor de Beeselnaren om met meer lef te gaan spelen. Bieslo nam het heft in handen en gaf de gasten geen moment rust meer. Met vroege en felle druk werd Egchel tot fouten gedwongen. Na goed doorzetten van Bo over de linker kant kon de doelman zijn voorzet niet vasthouden waardoor Luc alias “Plaetje” de 1-1 kon binnen tikken. Niet veel later was weer raak na wederom goed druk zetten van Bieslo. Basje de Vleeg veroverde de bal en speelde meteen diep op de vrij staande Jasper welke de bal koeltjes binnen schoof. De 2-1 voorsprong was op dat moment volledig terecht. Nog voor rust had Bieslo naar een ruimere voorsprong kunnen en eigenlijk ook wel moeten klimmen. Helaas konden Basje de Vleeg, Plaetje (2x) en Jimbo de trekker niet overhalen waardoor de ruststand 2-1 bleef. In de 2e helft was er een zelfde wedstrijdbeeld. Bieslo bleef de bovenliggende partij en kreeg de nodige kansen. Helaas werd de ene na de andere kans om zeep geholpen. Aan de andere kant kreeg Egchel één grote kans op de gelijkmaker. Gelukkig wist Daan deze kans met een wereld redding te verijdelen. In de 73e minuut gooide Bieslo de wedstrijd vervolgens op slot. De net ingevallen dokter Bessie knalde een perfecte voorzet van Jasper tegen de touwen. Na deze treffer kabbelde de wedstrijd naar het eind. Bieslo kreeg nog kansen om de uitslag te vergroten maar uiteindelijk was de eindstand 3-1. Volgende week is het SUPER SUNDAY op de Solberg. Bieslo Vrouwen 1, Bieslo 2 en Bieslo 3 spelen in de ochtend allemaal thuis. Vervolgens speelt Bieslo 1 om 14.30 uur de thuiswedstrijd tegen RKSVV. Volle bak dus!

Opstelling vv Bieslo   – Daan R, Luc vd L (45e min Yanick S), Tim H, Bas H, Bo H, Thijs D, Bas de V, Joeri P, Jasper E, Luc M (60e min Robin J), Jim G (70e min Stan B)