Doelpuntrijk bekertoernooi Bieslo 1

16-09-2019 16:07

Veel doelpunten, een mooie hattrick van onze Messias en een panna-uitdelende Tim Hendriks (WAT?!), alles kwam aan bod dit jaar in de bekercompetitie. Is Bieslo tevreden over het resultaat? Redelijk, echter moeten er hier en daar nog wat puntjes op de spreekwoordelijke ‘i’.

De eerste wedstrijd werd afgewerkt in Baarlo, een stabiele DerdeKlasser. In eerste instantie kon Bieslo leuk meevoetballen, waar zelfs twee grote kansen niet verzilverd werden. Het was Baarlo dat zoals verwacht veel balbezit had en de ‘GreunWitte’ loerde op de counter om enigszins aanspraak te maken op een resultaat. Helaas was het nog in de eerste helft Baarlo dat op een voorsprong kwam. Meteen na de 1-0, kwam helaas vrij snel ook de 2-0 vlak voor de theepauze. Na de theepauze was het wederom Baarlo dat tot twee keer toe genadeloos toesloeg en de stand meteen naar 4-0 tilde. Daarna was het voor Bieslo de schade beperkt houden en dat lukte nog enigszins.

De wedstrijd daarna was thuis tegen Kwiek Venlo. Een VijfdeKlasser die niet onderschat moet worden. Kwiek Venlo staat bekend om zijn technisch vaardige voetballers, die nogal wat steekjes laten vallen in de omschakeling. Bieslo won uiteindelijk met een verdiende 3-2 overwinning, mede door een schitterende hattrick van Ron Sillen. Ron was dat weekend ‘on fire’, want de dag erna scoorde hij maar liefst 5x in de zaalcompetitie!

De laatste wedstrijd was wederom thuis tegen Meterik. Twee jaar geleden verloor men kansloos van deze VierdeKlasser met 1-5. In de eerste helft leek het erop dat Meterik wederom over Bieslo heen walste, maar gelukkig werd men in de tweede helft wakker en kon de 1-4 achterstand in de rust nog ombuigen naar een 4-4 eindstand. Dit laat zien dat Bieslo beschikt over een ontzettend grote veerkracht.

Al met al een bekercompetitie waar veel geleerd is en waar onze trainer Rik Driessen weer wat wijzer is geworden hoe we de reguliere competitie in zullen gaan. Hieronder voor de volledigheid nog de eindstand in de bekerpoule.

1. Baarlo                        9 punten (+10)
  2. Meterik                      4 punten (-3)
  3. Bieslo                         4 punten (-3)
  4. Kwiek Venlo              0 punten (-4)

Aankomende zondag staat de eerste wedstrijd van de competitie op het programma. Bieslo zal de maas oversteken om in Kessel tegen de plaatselijke v.v. te voetballen. We hopen natuurlijk op veel aanhang vanuit het Bieslo-kamp! Aanvangstijd, zoals gewoonlijk, 14.30uur.