Degradatie Bieslo 1.

07-06-2022 11:42

Een touringcar met daarin 18 spelers, stafleden en verder volgepropt met supporters vertrok gisteren naar Soerendonk. Uit tegen FC Cranendonck moesten de boys van trainer Driessen het vege lijf nog proberen te redden. Zelf moest er hoe dan ook gewonnen worden en dan nog was er hulp van Heytse nodig omdat EMS daar niet mocht winnen. Na 15 minuten spelen was eigenlijk de meeste hoop al gevlogen. Uit Heytse kwam het bericht dat EMS inmiddels op een 0-2 voorsprong was gekomen. Voor Bieslo bleef de opdracht hetzelfde. Er moest gewoon gewonnen worden, wie weet wat er in Heytse nog kan gebeuren. De eerste helft in Cranendonck verliep erg rommelig. Er werd vooral veel strijd geleverd en door de vele kleine overtredingen kwam er geen ritme in de wedstrijd. Er waren een aantal kleine kansen te noteren aan beide kanten maar dat was het dan ook. Het was dan ook te danken aan de meegereisde supporters dat er toch nog wat te beleven viel.

Met veel gezang, vuurwerk en zelfs de dikke trom werden de Bieslo boys naar voren gepusht. In de 2e helft werd het alleen nog maar rommeliger. Bieslo probeerde van alles maar het mocht gisteren allemaal niet baten. Aan het eind stond nog steeds 0-0 op het scorebord waardoor degradatie helaas een feit was. De verslagenheid en teleurstelling was groot bij de greun witte. Helaas heeft een dramatische eerste seizoenshelft ons genekt. Na de winterstop hebben wij het echte Bieslo gezien. De teleurstelling zal nog wel even voelbaar zijn maar vervolgens zal de focus naar het volgend seizoen verlegt worden. Nieuwe kansen en uitdagingen met als doel natuurlijk zo snel mogelijk terugkeren naar de 4e klasse. Spelers en staf willen alle supporters bedanken voor hun steun het afgelopen seizoen. Voor nu een fijne “voetbal” vakantie gewenst en tot volgend seizoen!

Opstelling vv Bieslo

Bas S, Bas H, Hans, Tim (75e Ruud v D), Bas de V (65e Siem K), Thijs D, Joeri P (75e Robin J), Stan B (65e Jim G), Bo H, Jasper E en Luc M