De gifbeker blijkt helaas nog niet leeg voor Bieslo 1

18-10-2021 10:42

Helaas heeft Bieslo 1 afgelopen zondag een pijnlijke nederlaag moeten incasseren. De mannen van trainer Driessen waren gebrand op revanche na de zware nederlaag tegen Maarheeze. De eerste 25 minuten lieten de greun witte dan ook zien dat men tegen Heythuysen absoluut de 3 punten in Beesel wilde houden. Vol passie en strijd werd de tegenstander voortdurend onder druk gezet en in de 11e minuut werd een mooie aanval over rechts prima binnengegleden door Ruud. Na de terechte 1-0 bleven de gastheren druk naar voren zetten wat resulteerde in nog wat kleine mogelijkheden. In de 23e minuut maakten de gasten helaas toch de gelijkmaker. Een duidelijke overtreding op Siem (die hierdoor later helaas met een dikke enkel het veld moest verlaten) werd door de scheidsrechter over het hoofd gezien waardoor de spits van Heythuysen vrij baan had naar Bas. Bieslo was op dat moment Ruud al kwijt geraakt met een hamstringblessure en tot overmaat van ramp viel ook Jim nog voor de rust uit met een op het oog zware enkelblessure. In de rust keek Bieslo dan ook volledig onterecht tegen een gelijkspel aan en moest er al 3x gewisseld worden i.v.m. een blessure. Bedenk daarbij dat er in de verdediging al 2 spelers niet helemaal fit aan de wedstrijd waren begonnen en dus werd het een hele kluif in de 2e helft. Na de rust was Bieslo ook niet meer het team van voor de rust. Het spel werd heel onrustig en de gasten wisten steeds beter onder de druk vandaan te spelen. Typerend voor de situatie waar Bieslo nu in verkeerd was de 1-2. De bal bleef in de 16 meter hangen en na een ware scrimmage wist een speler van Heythuysen de bal binnen te punteren. Bieslo kwam de hele 2e helft niet meer in hun spel en de gasten kregen steeds meer vertrouwen in een goed resultaat. In de 75 minuut werd het 1-3 en was het verzet van Bieslo helemaal gebroken. Zeker nadat Tim en Bo eveneens met een blessure het veld moesten verlaten. De eindstand werd uiteindelijk 1-4, een zware domper voor Bieslo. Na de wedstrijd was er dan ook teleurstelling over het resultaat maar zeker ook ongeloof over de hoeveelheid blessures. Het lijkt momenteel wel of alles tegen zit, oftewel “de gifbeker moet blijkbaar eerst helemaal leeg”. De overvolle ziekenboeg werd zondag nog maar weer eens aangevuld met 5 spelers. Laten we hopen dat het allemaal meevalt en dat het glas voor Bieslo snel weer half vol is in plaats van half leeg. Volgende week wacht Bieslo om 14.30u de lastige uitwedstrijd op het tapijt van Laar tegen medekoploper sv Laar.