Dames Bieslo zetten de goede lijn voor in eigen huis

25-04-2017 19:12

Na de goede overwinning bij OVCS hadden de dames van Bieslo alle hoop op een goede wedstrijd op paasmaandag tegen RKHVC. De eerste helft kwam al snel tot leven door een doelpunt in de 11de minuut. Schae zet Tatiana met een prachtige steekpass vrij voor de keeper, deze bleef erg lang staan, waardoor Tatiana de bal rustig in een hoekje kon tikken 1-0! De 1ste helft kabelde rustig door, met een aantal kansjes aan beide kanten. Vlak voor rust konden de dames uit Hunsel wat terug doen en schoten de bal langs de Beeselse doelvrouw Lienke. Met een gelijke stand gingen de dames de rust in. Met een kleine wijziging ging de 2de helft een stuk feller van start. Na een kleine 10 minuten spelen zette Tatiana goed door en wist weer vrij voor de keeper te komen. Ook nu bleef ze erg rustig en tikte haar 2de doelpunt van deze ochtend binnen 2-1. Er vormde zich een fel duel op de Beeselse velden. De dames van RKHVC hadden het gevoel dat er wat te halen viel in Beesel. Maar door fel voetbal en goede motivatie wist Bieslo de overwinning over de streep te trekken. Met nog 4 wedstrijden te spelen heeft Bieslo nog zicht op een 5de plek. Komende dinsdag speelt Bieslo een avondwedstrijd, om 20:00 uur is Veritas vr1 te gast op sportpark de Solberg.

Wedstrijd sponsor: Appart